lalajko 2027 Napisano Januar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko Videćemo, iskren da budem ne delim tvoje verovanje da će sve to funkcionisati kako je zamišljeno. U americi je snimanje počelo da bi se smanjila mogućnost tužbi zbog policijske brutalnosti a i naravno kao dokaz za sud. Videćemo kako će sve to da izađe ali je opet činjenica da smo sa zapada počeli da kopiramo sve restriktivne mere a da ljudska prava ne prate ta kopiranja... a da bi me policija ubedila da je novi zakon osmišljen za moju bezbednost dovoljno bi bilo da uvedu nešto što postoji svuda u svetu a to je usmena opomena kada te po slobodnoj proceni policajca pusti uz opomenu za "sitnije" prekršaje a ne da oni moraju da ispune "kvotu" kazni koje trebaju da ispišu pa ponekad "jure" kvotu ako je dan bio slab... Pa sam si rekao, eto, uz pomoc ovih kamera, smanjice se policijska brutalnost! BTW, meni se dosta puta desilo da me puste uz opomenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko Videćemo, iskren da budem ne delim tvoje verovanje da će sve to funkcionisati kako je zamišljeno. U americi je snimanje počelo da bi se smanjila mogućnost tužbi zbog policijske brutalnosti a i naravno kao dokaz za sud. Videćemo kako će sve to da izađe ali je opet činjenica da smo sa zapada počeli da kopiramo sve restriktivne mere a da ljudska prava ne prate ta kopiranja... a da bi me policija ubedila da je novi zakon osmišljen za moju bezbednost dovoljno bi bilo da uvedu nešto što postoji svuda u svetu a to je usmena opomena kada te po slobodnoj proceni policajca pusti uz opomenu za "sitnije" prekršaje a ne da oni moraju da ispune "kvotu" kazni koje trebaju da ispišu pa ponekad "jure" kvotu ako je dan bio slab... Kod nas bi bilo, daj crvenu pa ću te usmeno opomenuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko Videćemo, iskren da budem ne delim tvoje verovanje da će sve to funkcionisati kako je zamišljeno. U americi je snimanje počelo da bi se smanjila mogućnost tužbi zbog policijske brutalnosti a i naravno kao dokaz za sud. Videćemo kako će sve to da izađe ali je opet činjenica da smo sa zapada počeli da kopiramo sve restriktivne mere a da ljudska prava ne prate ta kopiranja... a da bi me policija ubedila da je novi zakon osmišljen za moju bezbednost dovoljno bi bilo da uvedu nešto što postoji svuda u svetu a to je usmena opomena kada te po slobodnoj proceni policajca pusti uz opomenu za "sitnije" prekršaje a ne da oni moraju da ispune "kvotu" kazni koje trebaju da ispišu pa ponekad "jure" kvotu ako je dan bio slab... Kod nas bi bilo, daj crvenu pa ću te usmeno opomenuti. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Salu na stranu, mene su mnogo puta u zivotu pustili uz opomenu, pogotovo kad sam bio sa decom u kolima, sa recima, kupi nesto deci od para koje si ustedeo... E, sad po novom zakonu, ako napravis prekrsaj sa detetom mladjim od 12 godina, odmah je kazna dupla...tj, pojas je 100e, pa ti vidi... > Cisto sumnjam da ce i dalje pustati za manje prekrsaje zbog toga sto si sa decom... Gledajuci logicno, i treba tako, ali za prekrsaje cijim cinjenjem se ozbiljno ugrozava bezbednost, a ako mi se desi da u zurbi ne upalim farove po suncanom danu, a deca u kolima, to nema veze sa zivotom... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ameri vec godinama koriste te kamere, tako da je sistem prelezao sve decje bolesti, i kako kazu, jako je pouzdan. Ne vidim sta bi tu moglo da se ucini, kamera upisuje na snimak tacno vreme, ukljucena je od pocetka do kraja smene, ako neki vremenski interval nedostaje, pandur je u problemu. Mada, on i nema mogucnost da zaustavlja kameru. Eh da, u planu je da sva nova policijska vozila dobiju te kamere, tako da za nekoliko godina, zamenom starih vozila, kompletan vozni park ima te kamere. ti druze jos verujes u deda mraza? Ovo je srbija i ovde nista nije kao americi pa nece biti ni to. A i da bude i u americi gomila bajkera ne staje pandurima kao ni kod nas...mogu da snimaju sta hoce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ti druze jos verujes u deda mraza? A ti jos verujes da si sposoban da im pobegnes kada oni budu zeleli da te uhvate?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ti druze jos verujes u deda mraza? A ti jos verujes da si sposoban da im pobegnes kada oni budu zeleli da te uhvate?? ja ne verujem....JA ZNAM!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1186 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e lalajko, malo sam trazio to sto si rekao za kamere i to. u pravu si, montirali su u sva vozila, ali intervetne brigade, a saobracajci i dalje ostaju bez toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma saobracajci nemaju ni citace elektronskih licnih karti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan e lalajko, malo sam trazio to sto si rekao za kamere i to. u pravu si, montirali su u sva vozila, ali intervetne brigade, a saobracajci i dalje ostaju bez toga. Da, trenutno su njihova vozila prioritet. Ali ce i vozila saobracajne policije dobiti iste kamere, kako kazu, radi suzbijanja korupcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Januar 10, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce na te kamere biti slucajno prosut jogurt dok pandur bude krljao neki masan burek... A da se vratimo na pocetnu temu tj. pivo bez alkohola ne vidim razlog da neko pije pivo bez alkohola. Uzmi sok k'o sav normalan svet. A da nije to tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore mi je npr defile je u 5 poslepodne a probudim se u 8 ujutro i onda ne smem piti do 5 nista ;D .A to da me sutradan nahvataju i nadju koji promil u krvi trazio bih vadjenje krvi naravno! ja ne znam da je ikad ikog murija izvukla iz defilea i kontrolisala...nemojte preterivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Taxi je zakon, ili kao ja prosle zime, krenem kod ortaka na svadbu, uf, ne smem kolima, cirkacu, odoh ja motorom, ako ljosnem, niko mi nece biti kriv... ;D Vozio polako, nijedna patrola nije ni obratila paznju na mene, izluftirao se sa otvorenim vizirom, milina... ;D ;D ;D Da ne bude nesporazuma, OVAKVO PONASANJE JE ZA SVAKU OSUDU, NE PREPORUCUJEM NIKOME, ali ja imam poverenja u svoju voznju kad jednom u 3 godine malo popijem, tj vozim jako pazljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 15, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Najgore mi je npr defile je u 5 poslepodne a probudim se u 8 ujutro i onda ne smem piti do 5 nista ;D .A to da me sutradan nahvataju i nadju koji promil u krvi trazio bih vadjenje krvi naravno! ja ne znam da je ikad ikog murija izvukla iz defilea i kontrolisala...nemojte preterivati Ja nikad nisam video da je panduracija ikad zaustavila nekog iz manje grupe, a kamoli defilea. Bitno je da se ima kaciga (na glavi ;D) i oni ne diraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan ti druze jos verujes u deda mraza? Ovo je srbija i ovde nista nije kao americi pa nece biti ni to. A i da bude i u americi gomila bajkera ne staje pandurima kao ni kod nas...mogu da snimaju sta hoce.... Ajde da vidim tu grupu bajkera koja nece stati policiji u Americi. Jedino ako je velika grupa (1%) onda se zbog bezbednosti policajaca ona nezaustavlja tek tako i samostalno. Takodje ovde se zaustavlja onaj vozac koji je prekrsio pravila a ne cela grupa. Kamere u kolima su odlicna stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Januar 15, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu ukinuli Zrenjaninski TUT-GUT ja nikada ne bi pio pivo. ;D Naravno kada vozim ne pijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu ukinuli Zrenjaninski TUT-GUT ja nikada ne bi pio pivo. Zelenko Naravno kada vozim ne pijem. Namigivanje +1 za tut-gut obozavam to picence! Nego i ja kad idem na skup ili kamp uvek idem u grupi i jos se nije desilo da nas zaustave,vozimo po propisima i imamo opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ruski kvas-odlicno pice Slicno tut-gutu, rezi ko pivo i ima ga u ponekoj prodavnici.Ali dzaba stvarno nam se crno pise al polako sistematski..Bahati smo u globalu i ako im stvarno prorade te kamere mogucnosti za "dogovor" se smanjuju.. A sta ce biti kad nauce i pocnu da koriste drogometre ???Jos pre par godina su ih kupili ali ih slabo koriste(sem zadnjeg exit-a). LM ona dva ludaka iz mythbusters-a su dokazali da posle jedenja kolaca sa makom postajes i pozitivan na test na opijate ::)Bruka A na discovery-ju u nekoj od emisija su ispitivali i testirali sposobnosti pijanog i naduvanog vozaca :-X Opusteniji je bio bolji Postoje i neki cleaneri koji mogu da neutralisu dejstva kojecega ali definitivno je najsigurnije ne uzimati nista a ako bas mora onda safe driver, taxi ili sator :'( Malo gledajuci neke strane kanale ovi nasi plavi bi mnogo naucili. Mi smo tek uveli bodove a u Engleskoj smisljaju, namestaju zvrcke i hvataju one koji se ne odazivaju pozivima i ne hebu izdrzavanje kazni ali uz pomoc Makintajera i namestaljke...Dokle su bre oni otisli :'( pa to je strasno..Ocete radar detektor? Ma nema problema, moze ali oni stave lazne radare na kriticnim mestima i eto rezultata..Doci ce sve to i kod nas samo polako..kaskamo lagano i mi u Jevropu jebla ih ista.Pa Srbin treba da postane Svajcarac ili Danac ili jos bolje robot.. Stvarno mi dodje da odem negde u pm, teram enduro po bespucu, pustim bradu i ...i samo mi neka devizna penzija fali i odo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima može i da računa http://zigi2.pondi.hr/ALKOMETAR.HTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10746 Napisano Januar 17, 2010 Hronični Motociklopata, 7434 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan meni se pre par godina desio jedan neuobicajeno srecan slucaj, znaci bio sam na nekom slavlju i pilo se naravno, popio sam sigurno litru i po a mozda i vise crvenog vina, i posle toga jeo torte,kolaca i kraju sarma, i nekih pola sata posle vecere sam krenuo kuci, i osecao sam da sam "pod gasom" ali ne previse i onda sam strpao u usta 4 Orbit zvake (jedva sam ih zvakao) i naravno BAS onda naidjem na Pandure i naduvam 0.00 ?? e to vec ni meni nije bas bilo jasno kako to jbt popio sam toliko a da BAS nista ne naduvam ??? mozda im aparat bio u kvaru? ;D ili je sad ovde naravoucenije: bajkeri PONESITE SARMU I ORBIT na moto susrete!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9507 Napisano Januar 17, 2010 4_tocka_i_karoserija, 2020 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi dodje da odem negde u pm, teram enduro po bespucu, pustim bradu i ...i samo mi neka devizna penzija fali i odo ;D Zameniš "enduro" sa "4x4" i dobiješ ono za šta ja živim bez obzira na stanje na drumovima, u državi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To obaska + neko plovilo ;D pa shodno potrebama i prilikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan meni se pre par godina desio jedan neuobicajeno srecan slucaj, znaci bio sam na nekom slavlju i pilo se naravno, popio sam sigurno litru i po a mozda i vise crvenog vina, i posle toga jeo torte,kolaca i kraju sarma, i nekih pola sata posle vecere sam krenuo kuci, i osecao sam da sam "pod gasom" ali ne previse i onda sam strpao u usta 4 Orbit zvake (jedva sam ih zvakao) i naravno BAS onda naidjem na Pandure i naduvam 0.00 ?? e to vec ni meni nije bas bilo jasno kako to jbt popio sam toliko a da BAS nista ne naduvam ??? mozda im aparat bio u kvaru? ;D ili je sad ovde naravoucenije: bajkeri PONESITE SARMU I ORBIT na moto susrete!!! Vec sam pisao o tome, pre per godina sam posle dobre klope i 2 litra spricera naduvao 0.00, zamalo rekoh policajcu ne valja vam sprava... ;D ;D ;D Ali stvarno se nisam osecao pijano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za 500.000km sam duvao u to sranje pet puta, od cega tri puta prilikom nezgode, uvek je bilo 0.00, dva puta rutinski, dva puta sam popio nesto pre toga, ali osecao sam se potpuno sposobno da vozim... Ali recimo, mog brata od ujaka nahvataju 300m posle piva, i naduva 0.51, i ostane bez dozvole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebo je traziti 15 min pre duvanja i bilo bi 0,5 Znam, ali burazer nije znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebo je traziti 15 min pre duvanja i bilo bi 0,5 Znam, ali burazer nije znao... Znali su oni!!! I sigurno su mu kao dobri policajci izasli u susret i upoznali ga sa njegovim pravom tj. mogucnoscu da odlozi duvanje na 15 min... Sta dalje reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...