Alekre 12547 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U MotoPulsu imate test Dorsodura i Shivera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Otišao Pegaso, Dorsoduro došao. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jul 16, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan auuu brate..svaka čast..! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Jul 16, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, alal vera. Slike, utisci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Abarthe, pa lepo si se ponovio, cestitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, alal vera. Slike, utisci... Biće slike uskoro.Što se tiče utisaka, naprava je neverovatna, snaga, upravljivost, kočenje je mnogoo bolje od pegasa. Biranje modovoa rada motora odlično rade i jako mi se sviđaju. Trenutno vozim u touring modu dok se ne naviknem. Rain mode je potpuno smešan, kao da je 125ica, ali zato u sport modu podivlja. Danas sam napravio skoro 200km i nisam se uopšte smorio bez obzira na skoro potpuni nedostatak vetrobranske zaštite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kolega Rain mode puno znači za kišu (za šta je i namenjen) naime vozio sam po kiši 310 km i mogu ti reći da baš pomaže,nema proklizavanja,baš je dooobro uštrojen. Iako ima isti agregat i ram kao Shiver,prenos i vešanje su mu drugačiji pa se i ponaša dosta drugačije,probao sam ga prošle jeseni i baš mi se dopao.Vrlo interesantan motor,sa srećom da se voziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i lepo da te služi. Koliko sam ja čuo taj Rain mod se mnogo više koristi za vraćanje iz kafane nego za kišu. ( Drunk mod ) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i lepo da te služi. Koliko sam ja čuo taj Rain mod se mnogo više koristi za vraćanje iz kafane nego za kišu. ( Drunk mod ) :D Sigurno si video kako Gale to iskusno koristi ;D BTW kako je bilo u VK ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i lepo da te služi. Koliko sam ja čuo taj Rain mod se mnogo više koristi za vraćanje iz kafane nego za kišu. ( Drunk mod ) :D Sigurno si video kako Gale to iskusno koristi ;D BTW kako je bilo u VK ? U Vinkovcima je bilo odlično. Gale i ja delimo ista interesovanja tako da tu više nikakav mod ne pomaže. Samo šator ili auto sa vozačem. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Susret tri Aprilie na Tari, a bila bi i cetvrata nego se kolega 3OPAH malo uspavao Zogu, Columbia i moja malenkost ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi trail sektaši ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 15, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi trail sektaši ;D Najgori, da nas ima vise minirali bi forum gore nego afrikanci Jos jedna potvrda udobnosti Aprilia, posle jucerasnjih 400km, koncetracija jeste popustala u nekim delovima, ali fizicki umor je bio minimalan, evo i od jutros nista ne boli pa sada sedam na Simplona do Kosmaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi trail sektaši ;D Najgori, da nas ima vise minirali bi forum gore nego afrikanci Jos jedna potvrda udobnosti Aprilia, posle jucerasnjih 400km, koncetracija jeste popustala u nekim delovima, ali fizicki umor je bio minimalan, evo i od jutros nista ne boli pa sada sedam na Simplona do Kosmaja. Sta je 400 km za Trail ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Avgust 23, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! zna li neko dobrog majstora u bg-u kod koga mogu da dođem sa mojim pegasom i da mi reši problem bez nekog filozofiranja. u pitanju je sledeće: kada ga dignem na oko 5000 obrtaja on kreće da se guši, verovatno su karburatori? međutim, ne guši se kada u leru podignem obrtaje, samo kada je u brzini. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 27, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam emu i u Garazi ali ajd reko i ovde.Da li neko zna dimenziju lezaja zadnjeg tocka "17 za Pegaso 95. Probali ja i Mata da procitamo oznaku ali nije pisala pa ako je neko menjao ili stavljao nekada ovaj lezaj pomoc bi mi dobro dosla. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boocko 0 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan mene zeza alnaser treba da ga servisiram da promenim cetkice i ostalo ako nevalja imam problem sa puzom za kilometar sat nemogu ga naci ima li neko sajt ili adresu kod koga se mogu obratiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ciao italiani, od skora sam vlasnik pegasa 650 iz 99 i blago je reci da sam odusevljen, toliko je zabavan posle V masina da to nije normalno, leti po krivinama, kida asfalt u prvoj a pritom po nekoj voznji van puta covek ga zbog male mase lako obuzdava i kontrolise ! ma prelep je osećaj ganjati ga po putevima... prosto sam morao ovo da podelim sa vama jel me niko drugi ne bi razumeo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 1, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i evo ja te razumem. Extra su to motori.Samo treba pravilno da ih odrzavas i to je to. Nego,da li je moguce da niko iz Aprilia Caffe-a nece da da neku preporuku gde da odrzavamo nase babe? Ili da da odgovor na neko pitanje postavljeno u vezi mehanike? Jbg,nismo svi u mogucnosti da peglamo nove motore,ovim bakutanerima ipak nekad treba pomoc,savet,preporuka gde otici,iskustvo nekoga ko je imao slican problem itd.,itd. Dosta ljudi je naplaseno pricama o Aprilijama i kad god nekog majsora pitam nesto,dobijem odgovor"Ah to je Aprilija ne znam,moras da se snadjesh sam,to je sve drugacije nego kod drugih motora".Chemu tolika odbojnost prema Apriliji a motor je extra.Pa sve ih je vise na nasim putevima i neki majstor bi trebao dobro da razmisli i razvije dobar servis i dostavu delova iz inostranstva. Juce dobijem na tu temu od kolege P.P. kako su ga na vise mesta odbili sa istom prichom"To je Aprilija,ha,ha,hi,hi,sta si kupio"a cenim da je bolji i vozniji motor od gomile novih. E zato i pitam i trazim razumevanje kao i strpljenje od ostalih Aprilijasha.Svaka pomoc je dobrodosla i unapred vam se zahvaljujem na istoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i evo ja te razumem. Extra su to motori.Samo treba pravilno da ih odrzavas i to je to. Nego,da li je moguce da niko iz Aprilia Caffe-a nece da da neku preporuku gde da odrzavamo nase babe? Ili da da odgovor na neko pitanje postavljeno u vezi mehanike? Jbg,nismo svi u mogucnosti da peglamo nove motore,ovim bakutanerima ipak nekad treba pomoc,savet,preporuka gde otici,iskustvo nekoga ko je imao slican problem itd.,itd. Dosta ljudi je naplaseno pricama o Aprilijama i kad god nekog majsora pitam nesto,dobijem odgovor"Ah to je Aprilija ne znam,moras da se snadjesh sam,to je sve drugacije nego kod drugih motora".Chemu tolika odbojnost prema Apriliji a motor je extra.Pa sve ih je vise na nasim putevima i neki majstor bi trebao dobro da razmisli i razvije dobar servis i dostavu delova iz inostranstva. Juce dobijem na tu temu od kolege P.P. kako su ga na vise mesta odbili sa istom prichom"To je Aprilija,ha,ha,hi,hi,sta si kupio"a cenim da je bolji i vozniji motor od gomile novih. E zato i pitam i trazim razumevanje kao i strpljenje od ostalih Aprilijasha.Svaka pomoc je dobrodosla i unapred vam se zahvaljujem na istoj. Kad sam kupio Falca bilo je potrebno uradili servis, promeniti lanac i lančanike i prevezati struju da se izbegne fabrička mana sa strujom. Raspitivao se i obično je bilo : 'de s' to našo da kupiš, dal' si normalan, za to su delovi skupi i niko ne radi. Lanac i lančanike promenio u KTMovom servisu u Novom Sadu, servis uradio sam , a struju mi rešio lokalni električar po uputstvima koja sam dobio od forumaša sa ovog i hrvatskog apriliabase foruma. Sad se lepo vozim i uživam. Stvarno neznam ko se bavi apriliom kod nas, znam da ima servis u Vinkovcima (HR) nije daleko, nisam bio jer obično odem vikendom kad je zatvoren. Aprilijaši iz VK su mi rekli da nije loš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/adresar.php?idkat=40 Kart moto (cuveni Bugarski) i Kiler (univerzalci, ali odlicni) su sigurno dobri servisi, ali ja nisam bio tamo. Ja idem u drugi, isto ovlasceni servis, posto se preselio ne znam ni telefon ni adresu, poslacu ti PP kada nabavim i ja moram na redovan servis u septembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ovlašćeni servis,ali u Pančevu svi moji ortaci motore voze na servis kod majstora Bobe,pa sam i ja isto tako. Radi čovek i Aprilie kao i sve ostale motore,odradi šta treba,zovne,dođeš po motor i teraš. U gradu svi koji voze znaju za njega,još ni od koga nisam čuo da se žalio na uslugu,a nisam ni ja,tako da eto,mogu da ga preporučim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drule 4 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Road King Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko savet kako da napravim/nabavim nosace i kofere sa strane za pegaso strada 2007 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video samo leonta ima bočne kofere na pegasu trailu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko savet kako da napravim/nabavim nosace i kofere sa strane za pegaso strada 2007 god. Imaju njemački prizvodi Hepco & Becker. Na njihovom sajtu za Pegaso Stradu/Trail: nosač bočnih kofera http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/650791.0001.pdf nosač za top case http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/650791.0101.pdf crash barovi http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/502791.0001.pdf centralni nogar http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/505791.pdf Tri aluminijska kofera (dva bočna i top case) sa nosačima dođu oko 800 funti ja sam uzeo GIVI nosač kofera i on mi djeluje mnogo ozbiljnije nego fabrički, vidim da GIVI nudi i nosače bočnih kofera http://www.givi.co.uk/My-motorcycle/?ma=APRILIA&mo=Pegaso-650-Strada---Trail-05--09 no nisam našao sliku gdje se vide samo nosači ... Da, postoji i fabrička nadogradnja, no mislim da sa ovim dolaze u obzir samo platnene bočne torbe http://www.accessories.aprilia.com/product.aspx?ct=4237&pr=914 i fabrički centralni nogar http://www.accessories.aprilia.com/product.aspx?ct=4237&pr=918 od fabričkih dodataka meni je nekako najzanimljiviji ovaj podešavajući vjetrobran http://www.accessories.aprilia.com/product.aspx?ct=4237&pr=902 evo ih i tzv. slideri http://www.norrus.net/catalog/product_info.php?manufacturers_id=9&products_id=6245&osCsid=913e18414c4a90e80a77b69915d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...