svetac 527 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jos drzi i stisnutu rucicu prednje kocnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Imam Apriliu SL falco trenutno malo ulupanu, inace sam dugo vlasnik dve yamahe fzr. Sve se to desilo 2002 godine kas smo se sreli oci u far ja i Falco. Sta reci ljubav na prvu voznju. E sad bi da je vozikam na duze vreme al mi trebaju neki delovi za nju. gde naci delove ? kako i preko koga? jer mi treba dosta toga. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Piši šta ti treba, donosim delove od preko grane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan To lave, treba mi sledeco, rucice kvacilo kocnica, cep rezervoara, nosac table, prednja felna, stop svetlo i vizir. to mi trenutno treba. kolko to moze da kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan sutra zovem da pitam, pa ti javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas dobih odgovor. Trenutno na lageru(na 3 otpada na koja ja idem) nema nista za tvoj motor, ali trebalo bi da bude uskoro.Retko uzimaju jer ih ima malo pa im se i delovi retko prodaju, a nesto se i retko kvare Saznao sam cene delova koji ti trebaju. Rucicie 10-15 eur cep rezerv. 30 eur + moras da pravis kljuc kod nekog kljucara ili da kupis ceo komplet sa kontakt bravom nosac table ?? felna pred. bez diskova 70 eur stop svetlo 25 eur vizir 25 eur Idem ponovo posle 1 maja, pa ako budu imali neki za rasturanje mogu poneti. P.S Ne znam dali je felna ista kao kod RSV a , jer mislim da takvu imam ja kod mene a od iste imam i rucice u kompletu sa cilindrima i posudama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara mi sve, sto se felne tice pasuje ako je aprilina a ako je OZ onda su drugovaciji kraci. Daj mi neki broj da se dogovorimo oko ovih stvarcica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Eve broj 0606685287 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Aprilijaši, imam mali problem, potreban mi je automat štop svetla za Apriliju Pegaso 97-mo godište. P/N je AP 8124479, trazio u Gevari i Kileru, nemaju, idem kod Ljube da vidi mozda li ima polovan. Ima li neko ideju ili info ko još drži nove-polovne delove za Apriliju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Maj 5, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, mislim da to možeš da turiš od drugih motora..automobila..idi kod nekog auto-moto električara pa neka vide..bezveze da tražiš i bacaš pare na "originalan" deo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 5, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 063636156-ne znam ime 063505384-takođe 0638078227-Kenac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, mislim da to možeš da turiš od drugih motora..automobila..idi kod nekog auto-moto električara pa neka vide..bezveze da tražiš i bacaš pare na "originalan" deo... nije bezveze, poceo je da pusta ulje na kontaktima, mora ipak drugi ili da se pravi neki reducir/holender koji ce me skoro isto kostati. Onda bolje ispravno nego budzevina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan 063636156-ne znam ime 063505384-takođe 0638078227-Kenac Znas li mozda lokaciju, jesu li iz Bg ili negde dalje? Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 5, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nijedan nije iz Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Maj 6, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam standarno stop svetlo već led..ali ja nemam pojma o čemu ti pričaš..kakvo ulje na kontaktima..kakve to veze ima sa automatom..? nešto si ti tu pobrkao...ili sam ja lud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam standarno stop svetlo već led..ali ja nemam pojma o čemu ti pričaš..kakvo ulje na kontaktima..kakve to veze ima sa automatom..? nešto si ti tu pobrkao...ili sam ja lud... Bajone, automat radi na principu pritiska, na vrhu automata, gde su kontakti za zice, pojavljuju se mehurici i kapljice ulja kad se stisne bremza. Znaci raspertlovao se, popustio, bilo sta, nebitno, tek tu pusta ulje. Nije strasno ali ja prosto ne zelim da vozim motor koji me moze ostaviti bez ulja u zadnjoj kocnici bilo kada, ne zelim ni da pomislim sta bi se desilo ako bi ikada naglo zabo' zadnju bremzu, tu nema pravila ni garancije. Nisi lud, samo si neobavesten i ne poznajes neke principe rada sklopova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Maj 6, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da ti je nešto drugo otišlo...al dobro...sad sam se "obavestio"...mislio sam da ti je crko automat u njegov osnovnoj funkciji tj. kao elektro uređaj..al dobro..opušteno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ljubitelji i vlasnici Aprilije jedno pitanjce,moj komšija prodaje Apriliu Tuareg 600 Wind 1989 godiste oglas a ja mogu da je dobijem u zamenu za moj MZ i nešto doplate (400-500 evra).Ova Aprilia je u Zaječar stigla iz Knjaževca. Mene interesuje mišljenje nekog ko je vozio ovakvu Apriliu Tuareg 600 Wind.O njoj neznam ništa osim da je slabo zastupljena ovde kod nas.Probao sam je malo tu u gradu na kratko oko 1 kilometar,deluje OK,trebaju joj gume,kočione pločice,prenos i registracija. Molio bih da me malo posavetujete i ukažete i na vrline i na mane ovog modela Aprilie. Sa nadom da ću uskoro postati Aprilijaš unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan aprilia scarabeo 200 mozete li mi reci vise o njemu , cuo sam da je obavezno redovno odrzavanje za njega ,rotax masina,kazu da je radilica 800 e,ima li delova za njega??pazario bih ga ali me to malo plasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Jun 4, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan To je dobra masina, redovno menjaj kvalitetno ulje i nece crci nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan To lave, treba mi sledeco, rucice kvacilo kocnica, cep rezervoara, nosac table, prednja felna, stop svetlo i vizir. to mi trenutno treba. kolko to moze da kosta? Evo ovako: Rucice ti odgovaraju od 1998-2003 RSV Mille, od prve generacije Tuono do 2005 i od puno Ducati modela. Cep rezervoara ti ogovara od 1998-2003 RSV Mille i Tuono do 2005 Prednja felna ti odgovara takodje od 1998-2003 RSV Mille i Tuono do 2005. Vizir i stop svetlo su specificni za falca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sve osim vizira, trebaju mi cunci i vizir. Hvala za informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luk1c 4 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Da li neko znas gde mogu da nadjem nove delove za apriliu rs 50 u Beogradu? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da malo otvorimo caffe,uhvatila se paučina Dorso 1200 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan aprilijasi,treba mi suvozacko sediste za RSV mile 2000 god...ako ima neko,ili zna nekog neka javi ovde ili na tel 0606140044 nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...