mikica djuric 319 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Valjeva sam. Drzavni cinovnik, bavim se muzikom. Imam 50 godina. Tek sam sada kupio motor, taze bajker. Kawasaki Vulcan 500. Religiozan sam, pa me zanima da li ima slicnih clanova foruma koje zanima duhovnost. Pozdrav svim clanovima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Januar 6, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Mikicu... Reši misteriju... Nego nešto kontam, mogli bi Crven ban, Ti i ja ponovo nešto da raspalimo po garažama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Levak, i nadam se da ces se dobro uhodati na ovom sajtu i naci zanimljive teme i u vezi motora i duhovnosti. I drago mi je sto je jos jedan Valjevac stigao.Sve nas je vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Iz Valjeva sam. Drzavni cinovnik, bavim se muzikom. Imam 50 godina. Tek sam sada kupio motor, taze bajker. Kawasaki Vulcan 500. Religiozan sam, pa me zanima da li ima slicnih clanova foruma koje zanima duhovnost. Pozdrav svim clanovima! bog Mikica, evo ja imam sa tobom nešto zajednicko - generacija smo, ja imam jednu manje. Usput, kako se kaže, Hristos se rodi, sretan ti Božic kao i svoj tvojoj obitelji i dobro došao u družbu BJB.a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,i da znas da osim godina imamo jos toga zajednickog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 7, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...