Jump to content

Moto Zajednica

honda cbr 1000 rr

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

motul vise ne bih sipao ni u  frezu...ne kazem da ga nisam hvalio ali bukvalno svaki motor je poceo nenormalno da trosi ulje kad sam sipao 300v u njega. katana ili motorex i nista drugo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 299 postova

motul vise ne bih sipao ni u  frezu...ne kazem da ga nisam hvalio ali bukvalno svaki motor je poceo nenormalno da trosi ulje kad sam sipao 300v u njega. katana ili motorex i nista drugo.

300v ja full sintetik ulje i kao svako sinteticko ulje kad ga sipas u motor normalno je da ga trosi,cak je nrmalno da ga abnormalno trosi ako je rec o starijem motoru ili motoru koji je presao puno a da u njemu od pocetka koriscenja nije bilo sinteticku ulje.to je normalna pojava za svako sinetetisko ulje...sa polusintetikom je drugacije...

mada ove godine sam se naslusao dosta losih iskustava sa motulom (4 motora nakon sipanja ulja i predjenih 100-tinak km su prolupala) motul je jako dobro ulje ali kad ga kupis "preko" ovde kod nas sipaju sve i svasta u boce...ipon i motorex jos nisu poceli da kopiraju zato sam ih predlozio

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ja pa samo motul sipam i nerazmisljam,ipone vise ni za pomazivanje lanca ne koristim, motorex samo u frezu,doduse za sad experimentisem sa likvi molyy uljima i zadovoljan sam i cenom i kvalitetom,suzuki susti na njega, :)

• U prolazu, 9 postova

Duco i sam vidis da su iskustva razlicita.Ja bi da imam frezu sipao MOTUL i u nju , ali je nemam , kao ni novce za MOTUL za sipanje u frezu , jer to ulje ipak nije za to.Ja mislim da je ipak MOYUL dobro ulje, ali svako ima svoje iskustvo . Vidimo se na poslu.

ja bih rado sipao motul u svoj motor da znam da je 100% original.nazalost ove godine sam imao priliku dosta problema da vidim,zaribala tri suzukija i dva kawasakija sto sam ja video otovorene i svi nakon zamene ulja...jbgkod nas ima dosta skarta i djubreta nazalost

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Iz tvog profila se ne vidi odakle si ali ako si iz Bgd-a ili okoline mozes da odes do majstor Marka sa Karaburme.

Kod njega sam vidjao dosta slicnih motora a i ima originalno  "BARDAHL" ulje koje ja redovno sipam u Afriku ( i nije se bunila  ;D  )

http://www.bardahl-ap.com/

O majstor Marku imas na oovom forumu samo potrazi.

Ne bih voleo da ovo neko shvati kao reklamu nego samo kao prijateljsku preporuku.

.jbgkod nas ima dosta skarta i djubreta nazalost

mislis na motore??? :)))

ne mislim na ulje,dosta fals motula ima na trzistu.

a motori koji su zaribali bili su jedna suzuki k4 1000,jedan k6 600,k71000,kawasaki zx10 2005 i zx9 mislim 99 godiste...nazalost zbgo loseg ulja...

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

Zasad mi je najsigurnija varijanta sa `ipon katanom`u KDM-u oni su zastupnici ipona za Srbiju,sa motulom je rizik a sa uljem iz Singapura koje se kupuje kod majstora sa Karaburme ne bih rizikovao...

• Svrati ponekad, 180 postova

.jbgkod nas ima dosta skarta i djubreta nazalost

mislis na motore??? :)))

ne mislim na ulje,dosta fals motula ima na trzistu.

a motori koji su zaribali bili su jedna suzuki k4 1000,jedan k6 600,k71000,kawasaki zx10 2005 i zx9 mislim 99 godiste...nazalost zbgo loseg ulja...

salio sam se! :))) ali iskreno jedino mi je cudno sto je k4 1000 zaribao,njemu mozes da radis sta hoces i nece nista da mu bude,a ove druge masine i nisu nesto izdrzljive,pogotovo kawe!!!

jbg,zaribao je i on.covek je prvi vlasnik,maksimalno ga odrzava.od kako ga je kupio do poslednjeg sipanja koristio je motul 300v i sad ga je nasuo,otisao da se provoza od sapca do novog sada i na vencu je pocelo nesto da lupa u masini,vratio se za sabac i...prolupao na radilici...jbg

• Svrati ponekad, 227 postova

(Manite se plastike u ovoj temi!)

Ovde bi od koristi bili podaci gde je to ulje zamenjeno (u kom servisu) ili gde je i od koga kupljeno ili uopste koje je poreklo tog ulja!

Podsecanje: bila je jos jedna tema o Motul-u:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45152.0

koja je zavrsena imlicitnom sugestijom da treba gledeati u pasulj, pa, da se slozimo, svodi se na sviranje kurcu bez lociranja izvora i imenovanja dilera i majstora.

ulje covek sam menja,ne vozi u servis.od 2005. kada je uzeo nov motor iz amarike i do sada sipa isto ulje i kupuje ga na istom mestu.....niko ne kaze da je motul kao motul los nego da kod nas ima falsifikata....motul bih vrlo rado sipa u svoj motor da mogu da odem preko i kupim ga...ali ovde za sad sipam samo motorex a dokle i motorex...

donmarkoni mani se ulja nego reci kad da donesem plastike da se dogovorimo za farbanje

jos sutra je praznik (subota) posle donesi kad god pozelis :), da nije praznik ne bih ja ni visio sad ovde :)

• Svrati ponekad, 227 postova

Izvinjavam se za off (jer, kol'ko vidim, tema je plastika), ali zaribala su tri suzukija i dva kawasakija - to si naveo, i to je pet motora.

A sad: "covek (jedan jedini) sam sebi menja ulje".

Ajde molim te da saznamo gde je, bar taj jedan od njih pet nesretnika, kupio to ulje i od koga.

a izvini,nisam to naveo.ovaj sto sam menja i nabavlja je iz spaca,ostalih par sto sam sa njima bio su iz novog sada,smedereva,loznice.detalje kako su menjali i kod koga ne znam i ne mogu o tome ali ovo iz sapca je drugar iz kluba tako da....samo ta losa iskustva su me naterala da promenim motul...inace uljem sam bio prezadovoljan ali neka doza nepoverenja prodavcima,tj nisu ni prodavci toliko krivi ali neko pravi skart i prodaje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja