mozart 29 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan bla bla bla ovaj mali mozart malo kenja;sada sam video gde je ubacio oglas i sta je pisao,ljudi ja vam se izvinjavam u moje i njegovo ime,nezamerite mu,jos je zelen,ovako ponasanje se nece ponovitiIZVINITE MOZART Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko na postavljena pitanja. 4T ili 2T? 4T se vuce ko prebijena macka, bilo kom ko je vozio 2t 50cc i seo na 4t 50cc bilo mu je smesno i izgledalo mu je sumorno. A mozes zamisliti tek kolika je razlika kad neko sa R1 sedne na to. Ne postoji nijedan opravdan razlog za kupovinu 4t skutera od 50cc. E sad italijanski ili kineski? Kinezi su smesni, osecaj kad sednes na kineski skuter sa italijanskog je kao sa Mz-a na neku cagivu. Imaju suvise malo prostora za noge, kocnice su slabe, plastike su uzas, udobnost je katastrofa. Svaki put kad vozim neki kineski mislim da mi je zivot ugrozen. Naravno i u tome ima izuzetaka kao sto je Kymco Super 9, ali cena im je malo slabija od italijana. Pogledajte likove sto voze kineske uvek sede na zadnjim sedistima zato sto nemaju mesta, a kolena skoro da im dodiruju volan. Viljuske blag uzas. Ma celokupna ciklistika i vozne karakteristike su uzas. Sve ove cinjenice se i te kako osete u svakodnevnoj voznji. Sve se trese drma, i jos na to dodamo kopiju minarellijevog agregata koji su moram reci neuspesno iskopirali jer znatno losije ide. Potrosnje na 50cc 2t su izmedju 4-6 litara. A potrosnja 2,5-3 litara to je naucna fantastika, osim ako nije neki stariji sa 12,5 karburatorom, ili 4t 50cc. Moj savet ti je da batalis skutere i lepo uzmes Yamaha YBR 125. Manju potrosnju neces moci da nadjes a da tako ide osim na 4t 50cc, i svakako je voziti to 15000x bolje nego bilo koji skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A mozes zamisliti tek kolika je razlika kad neko sa R1 sedne na to. i ja sve vreme razmišljam o ovome... već ga vidim na nekom malom scutu koji se muči uzbrdo kako se nervira ;D ;D ;D Jedini koji odgovaraju ljudima koji voze "zujke" su one Gillere 180 cvaje... QQ kako ono ide (kažu ljudi do kraja cajgera a cajger je na 160) ;D ;D ;D "Problem" sa njima ako nepaziš i one idu na zadnji kako hožeš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Gilera Runner 180 kad se pojavio, bio je najbrzi skuter na svetu. Ali trosi sacuvaj boze. Jedan bajker iz mladenovca je krenuo za kraljevo do tamo i 2x je stajao da ga srafi i jednom je ostao bez benzina. Ponavljam najbolji izbor je svakako ybr 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 28, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan nexus 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan vozim bicikl prvi put u sezoni i na jednoj naocigled skoro neprimetnoj uzbrdici se setim kako je to na skuteru od 50 ccm - znas sve uzbrdice i nizbrdice u gradu, makar bile i 1% ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan yamaha aerox 2t ide ko luda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ja imam mali španski skuter od 49 ccm. Opšti utisak je ovakav. Za početak svi treba da shvate osnovno pravilo - koliko para toliko muzike. On je 4 taktni, i troši bezolovni. Kako je DJ_MY_SOU lepo naveo da ne postoji ni jedan opravdan razlog za četvorotaknu mašinu, sem možda da je mnogo elegantnije korištenje bez dodavanja kojekakvih mešavina. To što ti ne bi izabrao nešto ne znači da nekom upravo njegove karakteristike nisu upravo razlog zašto je to izabrao. Ovih dana će napuniti tri godine. Koštao je novi 1000 E. Do sada se višestruko isplatio. Mesečno bih plaćala više za autobus nego što mi je gorivo i rata kredita. Do sada mu je menjan akumulator i regler. Ostalo je bez ikakvih problema. Troši 2 l / 100 km, jedno duže vreme sam ga i kontrolisala jer me je interesovalo. Neki su mi rekli da troši skoro ko upaljač. Zapremina kofera i prtljažnjika ispod sedišta je dosta velika. Da se razumemo, za namenu gradske vožnje, stani kreni, parkiraj na svakom trećem parkingu, je idealan. Ograničenje od 50 km/h je za njega sasvim uredu. Po gradu je i onako ograničenej vožnje, pa mi savršeno odgovar. Za putovanje duže od 10 km je već prespor, slabije vuče kada se preoptereti. Ali on i nje namenjen za to. A pošto je onaj koji je i otvorio temu napisao da već ima motor R1 za duže relacije kao i za uživanja u vožnji, radna mašinica "za po kući" od 50 cca je ubedljivo najjeftinije rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano April 7, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ovom prilikom se svima izvinjavam na gnjavazi,o mom motoru koji sam stavljao da je na prodaju ko zna po koliko puta pod sifrom mozart(tatinom sifrom)i o bezobrazluku kad sam rekao ja imam motor taj i taj i toliko para je,a nisam tako mislio !obecavam da se nece ponoviti.IZVINITE SVI JOS JEDNOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...