safet su 155 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jakna je skoro nova(žena je obukla 2x i počela vrištati da joj je velika) i očuvana samo joj fale protektori i zimski uložak > plaćena komplet a dobijena ovako ali šta da radim ??? ??? jakna je veličine L ili konfekcijski broj 42 prsa 95-98 rukavi 57-60 stomak 79-82 kupljena kao ženska jakna ali i malo mršaviji muški može da se uvuče u nju!! cena bi joj bila 2200 za početak ;D ;D ako nekog interesuje neka pita slobodno preko emaila ili na 064-243-1070 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ae.....kolka ti je žena.......(pitam da odprilike znam da li valja za moju) napiši otpr. visinu i kg...... možda bih ja uzeo,za ovu moju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan new price 2000 din ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jakna je prodata kolegi sa foruma ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...