TOKYO 5 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u perfektnom mehanickom stanju, bukvalno remeontovan!!!! ( veliki broj fotografija koje su pratile radove ) Nema nikakvih ulaganja, osim sto bi mozda trebalo zameniti prednju gumu, mada moze jos da trci!!! Cena je 750 evra u zameni, za kesh moze malo dole, inace registrovan je do 4 meseca 2010-te.... 064/152-1367 Ivan Motori u zamenu! -Honda CBR 600f4 (`99-`00) -Yamaha r6 ( slicno god ) -Kawa ZX6R ( isto ) -Suzuki GSXR 600 K1-2 ( eventualno neki malo povoljniji ) slike..( neposredno posle sredjivanja maj-jun`09 dodat je vizir i Harley nosaac tablice ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, moj prijatelj ga je sklapao i stvarno se potrudio, a ja sam ga papreno platio, ne smem ni da napisem.... :'( Ali sta da se radi, idemo dalje, vracamo se u malo vece sedlo!!! Evo jos koja slicica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan 650 evra fiksno! Ponuda je vazeca do petka, u subotu ide u zamenu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan LOCK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...