djura 28 Napisano Novembar 1, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ja ovde na slici vidim jos jednog BJB-ovca (otkriven je, mada se maskirao u nindzu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Novembar 1, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, Nesha je hteo da sacuva svoj identitet.... Ups :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 1, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OZNA sve dozna, dzabe mu skrivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 1, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OZNA sve dozna SUP nije glup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Novembar 1, 2005 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan ...ja bi htio ostat amoniman....zovem se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Novembar 1, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hvala BJBovci :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 3, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E necu vam odati svoj identitet, e nezvao se ja Ivan.......... EEEEEE...a i ne zovem se tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 3, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo mi u OFFTOPIC!(da je kamera snimila malkice levo bio bi i ja na slici!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9962 Napisano Novembar 11, 2005 Drug član, 4473 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od Djure tj. hvala Djuro.A ovo iz Blica nebi da komentarisen jer me ljudi prekrstili i sve se dobro zavrsilo jer sa morao da urgiram dva dana zaredom u redakcij Blica.Ali mala nepaznja i eto sranja tako kazu za novine. ali eto makar su propratili kako tako prvu trku veterana u Beogradu i veoma je to vazno za buducnost ovog naseg nacionalnog sampionata(moto trke veterana).Nadam se da ce sledece godine biti vise ucesnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...