Milos_ 280 Napisano Mart 5, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi SRB nalepnicu, ni u ludilu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi SRB nalepnicu, ni u ludilu! Meni ni za to (odsustvo iste) niko nije pravio probleme ni u jednoj republici bivse Juge ni u Grckoj, Madjarskoj i Austriji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 6, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj hoce da prave problem za to...a i bolje da sve bude po PSu, nego da razmislja da li ce da ga vrate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj hoce da prave problem za to...a i bolje da sve bude po PSu, nego da razmislja da li ce da ga vrate. To svakako. Ja jos nisam zalepio nalepnicu, ruzna mi nekako, ali je uvek nosim sa sobom pa ako iko sta kaze na granici mogu da je zalepim na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...