Pablo 1969 Napisano Decembar 30, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je mejl iz Louisa, a u mejlu najava popusta za n84 kacigu: Fina je prilika ako nekom treba kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 30, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naruchio pre par dana Sa 255 na 99 je dobar posao .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li malo upustvo kako da narucim tu kacigu, odnosno kako da je rezervisem jer takve ponude se odmah razgrabe? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 30, 2009 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kakva CENA ! Pablo, ovo je prava vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Januar 4, 2010 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Moze li malo upustvo kako da narucim tu kacigu, odnosno kako da je rezervisem jer takve ponude se odmah razgrabe? Pozz Bio sam van domasaja Neta par dana oko nove godine, pa nisam stigao da ti odgovorim. Posto kod nas ne postoji Louis zvanicna radnja, mozes jedino da je porucis da ti neko donese (Sekula npr) ili da odes tamo i pazaris sam ili da za svaki slucaj proveris dal mozes preko neta da platis kacigu (u sta debelo sumnjam, ali nisam proverio)... To su ti neke opcije koje vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1992 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam Sekula a i niko drugi ne donosi robu koja je restposten . Valjda nju mozes samo da narucis postom i nema je u radnjama louis-a. Nek me ispravi neko ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog toga i pitam. Narucivao sam od Sekule 2-3 puta ali nikad resposten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Donosi Bera restposten, uzima proviziju 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan mi stigla kaciga N84 na popustu,porucena preko Cabe iz Sente uz provizju od 10%(sto i nije strasno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 19, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lepa! Da je srecno i svaki dan nosis (pardon,vozis) i da je zamenis za par godina jer ti se vise ne svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Donosi Bera restposten, uzima proviziju 10% Mislim da su Bera i Caba ista firma a mozda i gresim.Jel zna neko jesu li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 19, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čak i sa Basic kitom za komunikaciju za iste pare: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Donosi Bera restposten, uzima proviziju 10% Mislim da su Bera i Caba ista firma a mozda i gresim. Ne grešiš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...