maxxa 303 Napisano Decembar 28, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan kaciga sa kačketom, model N19R, M veličina (57) - skroz je dobra, ali je prodajem jer planiram da kupim novu a nisam pri kinti da bih mogao da zadržim i ovu. Fotke: Oglasnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne bih ja od tebe kupio nishta,pa shipku za zgibove si uspeo da iskrivish.. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 28, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih ja od tebe kupio nishta,pa shipku za zgibove si uspeo da iskrivish.. ;D ;D ;D Pa šta ću kad sam ojačao treniram da bih mogao u off na proleće ali kaciga je zato čitava i ne čukana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 30, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Novogodišnji popust - 45€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da je u pitanju L lako bi se dogovorili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 31, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ova "prima" moju glavu a obim mi je 58cm.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Novogodišnji popust - 45€ Daj neki mob, da dogovorimo probu, moj je 064 129 7651, Andjelko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @exman E cale, cale ja taman hteo da ti javim za ovu kacigu al' vidim preduhitrio si me! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodato ovo? Prodavac se ne javlja, a javio sam da sam zainteresovan jos pre nove godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...