PECA BMW 1121 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neki lak koji je blag tj da nije na nitro ili uljanoj bazi , nesto tipa kao sto su one grcke boje na vodenoj bazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan za sta ti tacno treba?? postoje vodene boje kojima se farba ali na njih se jos uvek nanosi "standardan" lak,nema na vodenoj bazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan imam neke zlatne boje koje imaju visoki sjaj ali cim naneses lak one se izmatiraju.........kad kapnes vodu nista se ne desi tj, boja ostane kakva treba pa kontam da mi treba neki lak na sta znam nekoj vodenoj ili organskoj bazi....samo da nije nitro ili uljani jer su jaki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio te boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ma de znam to m nesto cale nabavijo ..cak nije ni u orginalnoj boci nego u nekoj flasici...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 30, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Pa najbole ti je da odes u farbaru ili na nekom sajtu da vidis ko prodaje vodene boje,i samim tim se raspitas sta ti treba. Meni kad nije nesto jasno i ne znam gde mogu da nabavim odem na internet i kucam temu koja me zanima. Vidi u bolje snabdevenim farbarama ,oni bi trebalo to da znaju.Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan probaj akrilni bezbojni lak imash ga u spreju happi color za 270dinara ... to je najblaze shto mozesh naci , imash i na vodenoj bazi ali su uglavnom za drvo tj mora da povrshina bude porozna, da upije , ili da imash isushivach tj spec komoru da bi se lak stegao kako treba , ako je malo parche mozda moze na klimu da se osushi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...