ShakalJC 1 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Belgrade-Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo!! Drago mi je sto sam ucestvovao! Svaka cast za organizaciju!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je više nego lepo! Super nas je poslužilo vreme! Za onakav doživljaj, sve vredi učiniti, pa i otići do BG u decembru na motoru ;D Imam i ja par fotki, postaviću ih, samo da ih povadim sa aparata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Film od mog kamermana je zavrsen. Vaki je odradio vrhunski svoj posao. Odradio spicu, ubacio muziku....traje nesto oko 40 minuta. Glavni akteri, Janko, Djomla, Shejtan.....svaka cast Vaki na tome. Na meni je da uradim kopije drugarima, i jednu kopiju za Asocijaciju...... Sutra da bude spremno bratic moj pa da vas vodim kod neshe na vjesalicu tebe i kamermana brata naseg!! Kud nisam prvo upalio komp, da ne veceram. E jbg.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve akcije podizu ugled bajkerima i daje nam realnu sansu da uticemo na svest o moto sporu i ljudima koji vole motore. Sve cestitke za organizatora i sve koji su ucestvovali u ovoj akciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Film od mog kamermana je zavrsen. Vaki je odradio vrhunski svoj posao. Odradio spicu, ubacio muziku....traje nesto oko 40 minuta. Glavni akteri, Janko, Djomla, Shejtan.....svaka cast Vaki na tome. Na meni je da uradim kopije drugarima, i jednu kopiju za Asocijaciju...... Радо бих се пријавио за једну копију... ;D А, верујем и многи други. Да ли ће нам то бити доступно на диску, заједно са фотографијама, или... Шта се планира? Поздрав! Uradjene su tri kopije ( ponestalo mi je DVD-a). Predugacak je filmic za YU TUBE, a i grehota je seci nesto posto je sve fenomenalno. Ima nesto oko 40 min materijala. Sutra uvece imacu jednu kopiju za umnozavanje, s tim da kome treba, neka mi se javi na pp, da mu dam moj broj i gde me moze naci utorkom, cetvrtkom i subotom od 20.00 - 22.00. Uzme u utorak i vrati mi dva dana kasnije, da bi nekom drugom dao......jal ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Film od mog kamermana je zavrsen. Vaki je odradio vrhunski svoj posao. Odradio spicu, ubacio muziku....traje nesto oko 40 minuta. Glavni akteri, Janko, Djomla, Shejtan.....svaka cast Vaki na tome. Na meni je da uradim kopije drugarima, i jednu kopiju za Asocijaciju...... Радо бих се пријавио за једну копију... ;D А, верујем и многи други. Да ли ће нам то бити доступно на диску, заједно са фотографијама, или... Шта се планира? Поздрав! Uradjene su tri kopije ( ponestalo mi je DVD-a). Predugacak je filmic za YU TUBE, a i grehota je seci nesto posto je sve fenomenalno. Ima nesto oko 40 min materijala. Sutra uvece imacu jednu kopiju za umnozavanje, s tim da kome treba, neka mi se javi na pp, da mu dam moj broj i gde me moze naci utorkom, cetvrtkom i subotom od 20.00 - 22.00. Uzme u utorak i vrati mi dva dana kasnije, da bi nekom drugom dao......jal ok? A jel možeš da ga uploaduješ na rapidshare ili neki slični sajt odakle možemo da ga skinemo, da se ne cimamo sa ovim narezivanjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A jel možeš da ga uploaduješ na rapidshare ili neki slični sajt odakle možemo da ga skinemo, da se ne cimamo sa ovim narezivanjem Za tako nesto moracu da potrazim pomoc kamermana. U svakom slucaju znacete na vreme.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rapidshare.com/ Vlado otvori pa probaj...može do 200MB!! Prostoje...posle nam samo pošaljilink na kojem se nalazi!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2684 Napisano Decembar 28, 2009 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da prezalim sto sam morao da radim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 29, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno, od paTkovanja paketica do samog odlaska. Madjionicar je bio pun pogodak, kao i, naravno, KUD "lira" (mislim ;D). Opet sam upoznao neke nove, dobre ljude, koji definitvno pokazuju pravi imidz kakav bajkeri treba da imaju. Pozdra za sve! :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Aj dok se krcka pasulj da izrazim i ja svoje veliko zadovoljstvo ucestvovanjem sa svima vama na ovom velicanstvenom dogadjaju. Hvala jos jednom i svaka cast onima koji su organizaciju izneli na svojim plecima. Na Stenki je naravno takodje bilo standardno veselo i lepo, a meni bi bilo jos lepse da Busman i Mojsa koji su sedeli samnom , nisu popusili 20 km cigara i unistili oz omotac nad Srbijom! Naravoucenije: Ne sedajte sa njima cak i ako ste pusachi !!!! Momci satiru!!! ;D erkjhgo87rihsdfi78734ypiygU^&^TIUGO87T !!!!!!! Evo i od mene nesto fotki, cisto da ne bude da sam bezveze nosio aparat Veliki pozdrav svima ! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo par fotki koje sam uzeo od ortaka ,koji inace nije bajker ali je doveo decu da vide ovaj velicanstveni prizor 150 deda mrazeva na jednom mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Neki video ? Ima ? Na You Tube, ce bude ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Januar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Će da bidne, Glista upravo završava ultra - mega mix Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Glistu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ubacen je izvestaj sa deda mraz akcija za 2009-u godinu. Hvala na strpljenju i razumevanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...