lalajko 2020 Napisano Decembar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TZR 50 2007 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motorcikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2005.godiste. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: sada ce 2 godine. 3. Sta mi se dopada: odlican motor za pocetnike,prelep a cak i ide sasvim dovoljno,za gradksu voznju.takodje ima i lepo ubrzanje. 4. Sta je moglo biti bolje: Potrosnja na 100km,al neverujem da bi to moglo da se napravi,jer je to ipak 2t zujalica od 50 cc. 5. Moj utisak: Kao sto sam vec rekao motor je savrsen za pocetnike,lepo ide,velik je,lep,ma sve!Polovnjaka i nema puno,al zato ovaj motor drzi cenu neverovatno.Prezadovoljan sam kupovinom ovog motora,naravno preporucujem ga.Odrzavanje i nije toliko zahtevno...I da,jos jedna zamerka je ta sto su svi delovi poprilicno skupi. pitaj sta treba.xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sigeti 5 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Godiste 2008. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Vozim ga tek 2 nedelje 3. Sta mi se dopada: Lepo izgleda, pravi motor za pocetnika, za 50cc dobro ide 4. Sta je moglo biti bolje: za sada se ne istice nista sto izlazi iz okvira drugih modela od 50cc 5. Moj utisak: Ako kupujete prvi motor, ovo je pravi izbor, posebno za mladje vozace. Posle par sezona sa njim, lakse cete preci na veci motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej87 1 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce neko reci u svom komentaru koliko ovaj motor otprilike trosi (ako je pratio njegovu potrosnju). Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jun 23, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2008. 2. Vreme provedeno na motorciklu: Vozim ga malo vise od mesec dana 3. Sta mi se dopada: Lepo izgleda, pravi motor za pocetnika, lepo ubrzava preko 8000 obrtaja 4. Sta je moglo biti bolje: Potrosnja goriva 5. Moj utisak: Odlican motor za pocetak, dobra geometrija, vrlo lak za voznju Potrosnja na 100 Km izmedju 4L-4.5L sa melossi kitom od 86cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej87 1 Napisano Avgust 3, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja99 0 Napisano April 2, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Inđija Motocikl: Yamaha Tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili:20072. Vrijeme provedeno na motorciklu:Sad ce 2 god3. Sta mi se dopada:Motor je jako lepog izgleda i dizajna, savrsen za pocetnike, velikih dimenzija za motor od 50cc, jako lepo ide, sta vise sve pohvale4. Sta je moglo biti bolje: Kao sto su neki od predhodnih clanova izjavili a to je potrosnja na 100km ali naravno to je i norlmano i uobicajno za motor od 2t.5. Moj utisak: Sve pohvale sa Yamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...