Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio x9

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Poštovani bajkeri,

posle tri godine celogodišnje vožnje Piaggio Libertija 125cc po Beogradu, odlučio sam da je vreme za nešto veće. Generalno volim koncept maxi skutera, pa sam se odlučio za X9, konkretno jer ima 14" točkove (svi ostali maxi skuteri izuzev beverlija i t-maxa imaju manji točak), dobru visinu od poda (može da se popne na trotoar, za razliku od npr. majesty-ja) i sviđa mi se kako izgleda.

Svestan sam da na ovom forumu dominiraju vozači motora sa manuelnim menjačem, ali smatram da, izuzev mehanike, puno iskustava možemo da podelimo jer su univerzalni za sve dvotočkaše!

Pozdrav svima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 30 postova

Pozdrav i dobrodosao, u pravu si za vece tockove , bolje da ima malo vece tockove. Na mom Burgmanu je to mana ali to je zanemarljivo u poredjenju sa celokupnom masinom.

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Istina je da veći točak doprinosi stabilnosti i bolje savlađuje velike neravnine, ali koliko sam shvatio čitajući iskustva sa foruma i slušajući nekoliko iskusnijih bajkera koje znam, faktor su u stvari veličina točka zajedno sa vešanjem, jer zajedno apsorbuju neravnine.

Mnogi za burgera kažu da je ultimativni turing skuter. Jesi li imao prilike za neko dalje putovanje? Kako te služi burgman po gradu i po gužvi?

• U prolazu, 30 postova

Bio sam sa njim svuda, na daljim putevima prava ladja,po gradu je malo glomazan sto se tice malih ulica i trazi malo veci luk okretanja. Po guzvama se sa njim provlacim super,a jos imam pozadi veliki givijev kofer za dve kacige. Ja sam bas zadovoljan sa njim......

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja