Rolle2010 480 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga ce sluziti za skuter,slicnih su cena,pa bih vas zamolio za misljenje sta je po vama bolje.Za sada sam dosta blizi Uvex-u,najvisei po dizajnu a pomalo cini mi se i po kvalitetu izrade mada posto sam blago receno laik nisam bas naj kompetentniji da pricam o tome. Cene su orjentaciono oko 7500rsd,pa ako kojim slucajem imate neku jos bolju opciju u ovom cenovnom okviru otvoren sam za predloge. Hvala. Uvex Grex P.S. Kaciga ne mora imati kacket za sunce i cista je slucajnost sto ove dve imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Decembar 23, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, Grex kacige su vlasnistvu Nolan-a, ali su malo jeftinije i losije. Mislim da su prosecnog kvaliteta. Sto se tice Uvex-a, on ti je od prilike kao i Grex, tako da neces pogresiti ako se dvoumis izmedju ove dve kacige. Kupi onu koja ti je lepsa. E sada, ne znam koja ti velicina treba, ali ako ti odgovara "S", onda pogledaj ovu sto ja prodajem?! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40607.0 Ova Nolan N42 je dosta kvalitetnija od obe a manje je para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam oglas i pre postavljanja teme i stvarno je ekstra ponuda ali sam nazalost ipak glavatiji,obim oko 59 tako da mu to dodje neki L eventualno XL.U svakom slucaju hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4978 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uvex mi izgleda mnogo bolje a i izgleda da ima i veci vizir sto ipak znaci Mozda bi mogao da pogledas i Vemar VDJVC, izrada je fenomenalna, extra je udobna i ne duva ni na brzinama do 100 km/h, ja je koristim ponekad za grad i bas sam zadovoljan, jedino sto je ona malo skuplja od 7500 tako da glasam za Uvex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Decembar 23, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam oglas i pre postavljanja teme i stvarno je ekstra ponuda ali sam nazalost ipak glavatiji,obim oko 59 tako da mu to dodje neki L eventualno XL.U svakom slucaju hvala na pomoci. Nema frke. Uvex mi izgleda mnogo bolje a i izgleda da ima i veci vizir sto ipak znaci Meni takodje, tako da i moj glas ide za Uvex. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 23, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sa 59 probaj ti i M velichinu, sa L ne mozesh da omashish...nikako XL. I meni lepsha Uvexica, pogledaj nekad je i AGV imalo simpa dzetice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sa 59 probaj ti i M velichinu, sa L ne mozesh da omashish...nikako XL. I meni lepsha Uvexica, pogledaj nekad je i AGV imalo simpa dzetice! Sad sam bas potrazio AGV i firma koja ih prodaje ima popust 20% pa sa tim popustom Jet kaciga Blade krece od 7650 zavisno od modela, u kom slucaju ako popust jos uvek traje i imaju ovih najjeftinijih modela mogao bih da se uklopim. Da li mislite da je AGV bolji izbor od Uvexa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Uvex jet kaciga ... u Loisu sam kupio jednu juce za drugara ... 40 evrica ... skroz korektna kaciga za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Uvex jet kaciga ... u Loisu sam kupio jednu juce za drugara ... 40 evrica ... skroz korektna kaciga za te pare A kako si je kupio,tj. jel u nekoj domacoj prodavnici koja distribuira Luisov program ili si narucio preko neta? Zanima me i koji je model u pitanju,hteo bih i ja da je uzmem posto vidim da je duplo jeftinija od ovoga sto sam ja nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam svrljao u Bechu par dana pa sam otisao i u Louis ... model je UVEX JET 180 ... znaci nije kao ova tvoja sa slike ... ali je slicna ... a i cena je pristupacnija :] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam svrljao u Bechu par dana pa sam otisao i u Louis ... model je UVEX JET 180 ... znaci nije kao ova tvoja sa slike ... ali je slicna ... a i cena je pristupacnija :] Da cena je zaista odlicna,ali je i Bec za sada daleko Sutra treba da kupim kacigu,dakle AGV Blade osnovni model ili Uvex? Taj osnovni Blade model je verovatno ova kaciga: Lepa kaciga nema sta,koliko je dobra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Decembar 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Agv je meni lepsa od Uvex-a, ali mi je Uvex izgleda dosta prakricniji i bolji, zato sto je dublja i ima veci vizir od AGV-a. To znaci da je Uvex tisi i ima bolju zastitu od vetra i hladnoce, pogotovo ako vozis po malo hladnijem vremenu. Kvalitet same skoljke je verovatno slican, tako da moj glas opet ide za Uvex. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan I bi Uvex. Kupio sam kacigu kao na slici samo sa invertovanim bojama,znaci srebrna sa crnim sarama(crna je daleko lepsa,pogotovo uzivo ali nisu imali velicinu).Za sada sam zadovoljan.Kaciga odlicno stiti od vetra,ne baca ispod vizira ili na potiljak,prilicno je udobna,mozda malo teza ali ovo treba uzeti sa rezervom buduci da mi je ovo prva ozbiljnija kaciga pa nemam osecaj. E sad celo zapazanje je bazirano na 20 minutnom testiranju u voznji na skuteru do 55km/h,mada je napolju prilicno vetrovito,pa ako dodje do nekih promena u duzoj eksplataciji javljam. Hvala svima na pomoci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Decembar 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i da ti nikada ne posluzi za ono za sta je napravljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i da ti nikada ne posluzi za ono za sta je napravljena. Hvala ,i ja se nadam da necu nikad proveriti koliko je jaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...