steva 3 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel video neko uzivo ovaj motor? meni se jako svidja ;D kolika mu je cena?ako je neko imao bilo kakvog iskustva sa njim nek napise slobodno ;D Product Description: Engine: LONCIN 250cc, 170MM, single-cylinder, four stroke, water-cooled Dimension (mm): 2140*790*1240 Carton Size: 1840*450*1030MM Tank Capacity: 7.2L Displacement(ml): 250.2 Ignition: C.D.I. Clutch: Manual Wheelbase (mm): 1470 Drive type: Chain drive Front Tire / Rear Tire: 80/100-21 / 110/90-18 Seat high(mm): 960 Dry Weight(kg): 125 Min. Ground clearance (mm): 320 Max. Power (KW/R/Min): 14/7500 Max. Speed: 95km/h Start-up system: Electric Front / Rear Brakes: Disk brake / disk brake FRAME COLOR: BLACK, GREY; COVER COLOR: BLACK, BLUE, RED, GREEN. 20FCL: 30PCS; 40FCL: 62PCS. evo i kojeg snimka http://www.youtube.com/watch?v=GbObpwEHfYY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=tFVNMkd5m4I&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=hZGy1P4-hhg&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Liči na cross verziju Apolla250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan vuce malo,al ima mnogo razlike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan То је нешто "Микилоново" (http://www.mikilon.com/), а мотор је исти као на Аполоу кога има код нас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko video uopste nesto slicno na nasem trzistu a da je jos uvek u prodaji? Cinimi se da je izbor enduro/sm od 200ccm pa navise motora prilicno slab. Apollo i Qingqi su cini mi se jedini preostali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko video uopste nesto slicno na nasem trzistu a da je jos uvek u prodaji? Cinimi se da je izbor enduro/sm od 200ccm pa navise motora prilicno slab. Apollo i Qingqi su cini mi se jedini preostali. Da, samo oni, ali iako nema drugog izbora, to ne znaci da su oni losi, bar u odnosu na ono sto se ranije pojavljivalo na trzistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko video uopste nesto slicno na nasem trzistu a da je jos uvek u prodaji? Cinimi se da je izbor enduro/sm od 200ccm pa navise motora prilicno slab. Apollo i Qingqi su cini mi se jedini preostali. Da, samo oni, ali iako nema drugog izbora, to ne znaci da su oni losi, bar u odnosu na ono sto se ranije pojavljivalo na trzistu. Ne,daleko od toga...steta samo sto se nalaze pretezno sm varijante,apollo se i uvozi samo kao sm a kod qingqi-ja je retko bila izlozena enduro varijanta(bar kad sam ja gledao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko video uopste nesto slicno na nasem trzistu a da je jos uvek u prodaji? Cinimi se da je izbor enduro/sm od 200ccm pa navise motora prilicno slab. Apollo i Qingqi su cini mi se jedini preostali. Da, samo oni, ali iako nema drugog izbora, to ne znaci da su oni losi, bar u odnosu na ono sto se ranije pojavljivalo na trzistu. Ne,daleko od toga...steta samo sto se nalaze pretezno sm varijante,apollo se i uvozi samo kao sm a kod qingqi-ja je retko bila izlozena enduro varijanta(bar kad sam ja gledao). Imam ja jedan, o's da ti pokazem. Jedino kinesko trenutno sa kramponima, ali model je odlican, daleko premasio moja ocekivanja, istina tek ima 8 000km, videcemo jos kako ce se ponasati u buducnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko video uopste nesto slicno na nasem trzistu a da je jos uvek u prodaji? Cinimi se da je izbor enduro/sm od 200ccm pa navise motora prilicno slab. Apollo i Qingqi su cini mi se jedini preostali. Da, samo oni, ali iako nema drugog izbora, to ne znaci da su oni losi, bar u odnosu na ono sto se ranije pojavljivalo na trzistu. Ne,daleko od toga...steta samo sto se nalaze pretezno sm varijante,apollo se i uvozi samo kao sm a kod qingqi-ja je retko bila izlozena enduro varijanta(bar kad sam ja gledao). Imam ja jedan, o's da ti pokazem. Jedino kinesko trenutno sa kramponima, ali model je odlican, daleko premasio moja ocekivanja, istina tek ima 8 000km, videcemo jos kako ce se ponasati u buducnosti. Video sam jednom u salonu 125ccm enduro. Verujem da nije znacajno manja/razlicita od svog jaceg pandana sem u pogledu samog agregata,no poenta cele moje price je bila samo da se enduro verzije primetno manje uvoze,sto je mozda u neku ruku i logicno ali ne bi trebalo bas u tolikoj meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan, o's da ti pokazem. Zaboravih da dodam,malo sam gabaritniji,(192cm i 97kg,ko trokrilni ormar neki bi rekli ) , tako da kad dodje do kupovine,ako dodje, ipak sam blizi Apollu cisto zbog gabarita,pa ako bude trebalo stavice se naknadno kramponi,mada vidim da se Gliga odlicno snalazi i bez njih(dovoljno za pocetak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У том случају, можеш да се мало отвориш, па "са стране" наручиш комплет ендуро точкова. Потпуно изводљива варијанта. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan У том случају, можеш да се мало отвориш, па "са стране" наручиш комплет ендуро точкова. Потпуно изводљива варијанта. Prvo da se ja skupim da se otvorim za Apolla a onda cemo lako za tockove. No posto tema nije "moje kukanje kako sam velik i nemam za motor" da ne idemo dalje u off mogao bi neko od urednika da se naljuti(i ne pokaze motor). ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ma pokazacu ti ja... Sa Gligom sam vozao off, vidi se da su gume i mali precnik tocka hendikep, ali dok god je vozac uporan i ne zahteva se previse, moze i SM da zadovolji. Za tvoje gabarite, definitivno apollo, a sto rece Zorge, za tockove da se snadjes, mozda malo omeksas amortizaciju da bi se bolje ponasao van puta, ali svakako veci precnik tocka i gume najvise znace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci nema ga kod nas ;D evo jos koje slike,isti motor u drugoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...