Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha FJ1200 3YA 1100e

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Bruce Lee pa nisam znao da ti je to techa :P heheehe... Ljudi ko voli nek izvoli, decko me je vozio na ovom motoru i osecao sam se kao da sedim u nekoj vecoj fotelji :) al stvarno!!! Uzasno je udoban i kvalitetan motor! Vredi svaki euro! Sve pohvale za motor stvarno  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 888 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Bruce Lee, evo, kupicemo ga Stefan i ja po pola, ali pod uslovom da nam techa sredi da polozimo maxillu...  :P  ;D

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: XT660R

Svasta ti nisi znao! Hahahahahahaha!

Hvala za lepe reci, a ja tebi zelim jedan lep gsxr 750 pa kad grane sunce da idemo malo... :)

A i vidimo se uskoro na counter-u!! :)

@Gile

Uf, lakse mi je da te pare iskoristim da platim nekog na maksilof... nego njega da ubedim, ne voli on na lak nacin!  ;D

Uostalom, znate vi mog techu, posten i temeljan, zato ga i volim (a i dao mi je motor po jako povoljnoj ceni)!!!  ;D

@Everyone

Jel zna neko kome mogu da platim za tu maksilofacialnu??  ;D ;D ;D ;D

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ma ne tražiš puno, jednostavno skupa mu registracija. Za te pare može se dva pristojna motora registrovati. Da je lep- lep je!

• U prolazu, 15 postova

E pa, dragi moji, odlucio sam da zadrzim moje cedo, ne isplati se prodavati za vreme ove krize, suvise sve ide ispod cene tako da ce se Yamaha preseliti u vecu garazu na totalno rasklapanje i sredjivanje. Odlucio sam da ipak ja investiram u nju pa, ako Bog da, sledece godine bude spremna za neku ozbiljniju turu.

Oglas cu ostaviti otvoren samo joj vracam cenu na 2500e jer mi se iskreno ne odvaja od ovog motora za neku sitnu lovu.  ;D

• U prolazu, 15 postova

Posto se vremena nece imati do zime da se ozbiljno pozabavim sredjivanjem ako ima zainteresovanih za neku zamenu, raspolozen sam za neki enduro ili mozda cak i kros, (doslo mi nesto da se verem po cukama :) ) pa ko hoce da putuje i dosta mu je off-a nek se javi! :)

Ja cenim ovo moje oko 1500e, sve ostalo vec pise u oglasu pa ko voli nek' izvoli. :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja