misko_kolo 1297 Napisano Decembar 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, pošto je na mom Pegasu plastični rezervoar, koja bi tank torba došla u obzir? Unapred hvala na suvislim odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja imao slican problem sa mojim suzukijem mogu ti reci da nema bas neki veliki izbor Ja imam ovaj nije skup u Polo katalogu je nekih 13 evra.Koliko para toliko i muzike ;D Sluzi svrsi moze da se skida, postolje od sundjera, iseces sam otvor za sipanje goriva.Kad sipas gorivo rajfeslusom otvoris na gornju stranu,sipas i to je to.Los mu je rajfeslus, jako tanak pa moras da pazis prilikom skidanja ili stavljanja na postolje.Ja moj zezno pa cu sad da prisijem deblji i sigurniji onda ce biti ok.Imas haubu od nepropustivog materijala kojom pokrijes ruksak u slucaju kise.Ima kaiseve za vezivanje napred i dva koja stavis ispod sedista.Volumen mu je 24 L zato sam ga i uzeo ostali su mnogo manji. ;D a evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Blagodarim! Zna li još neko nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5793 Napisano Decembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A što ne čuvena "Louis 70" koju ima pola foruma? Jedino što ne lepiš magnete nego je uvežeš trakama oko rezervoara, što nije neki problem. A dobra je i korisna za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja je uopšte ne vidim u ponudi na sajtu. A možda sam i ćorav?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5793 Napisano Decembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onda smo ćore zajedno? ;D Stvarno je nema, možda trenutno nemaju na zalihama. Inače, ja sam je platio nekih 20 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih reci da ovaj ruksak sto ja imam, kad se rajfeslusi otvore volumen se povecava ;D Na slici je zatvoren ;)Bruku mozes da stavis u njega.Ja u njemu obicno nosim kisna odela od mene i supruge,navlake za cizme,sta pijem uz put,cigare itd......U providni deo stavljam Navi i mobilne kad idemo na dalji put.I to bez povecavanja volumena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 18, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Fala na savetu, naručio kod Bere! Biće za neki dan (ako imaju u radnji). Za te pare, ima tašnera pa će neki da promeni rajsfešlus-zip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...