rboban 1038 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Iako izgleda kao da bi već sutra mogao zaorati motorkros stazama, KTM 350 SX-F Factory je još uvijek samo prototip. Ipak, on će u vrlo skoroj budućnosti postati i serijskim motociklom, a kada se to dogodi, naznačiti će jedan sasvim novi put u KTM-ovoj filozofiji pristupa motokrosu. Za početak tu je njegova zapremina koja je djeluje kao da je slučajno zapela točno na pola puta između uobičajenih klasa 250 i 450, no zapravo je sasvim u skladu sa sve glasnijim najavama o smanjenju zapremine za klasu MX1. Izbacujući već sada jedan takav model, KTM izgleda želi ponovo preskočiti konkurenciju. To što će ovaj motocikl udomiti elektronsko ubrizgavanje goriva samo je preuzimanje najmodernijih trendova, dok izvedba stražnjeg ovjesa s progresivnim polužjem predstavlja odustajanje od koncepta izravnog spajanja monoamartizera sa stražnjom vilicom u koji se KTM dosad tvrdoglavo kleo, te ga je primijenio na svim svojim serijskim modelima. Izgleda da su iskustva s utrka pokazala kako ipak i progresivno polužje ima svoje kvalitete. Izvor: Moto Puls Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma interesantna zapremina motora, nisam imao prilike da probam 4t 250ccm ali kazu da je slab, da ga sije 125-ca 2t to sam gledao, tako da ce biti dobro ako uspeju sa 350 da osnuju novu klasu. I svidja mi se sto je KTM odustao od nekih svojih tvrdoglavih resenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan To da 250 ide losije od 125 2t sam i ja kao pristalica 2t mislio dok nisam probao ! Nekada su se veoma lako objasnjavale ralike izmedju motokros i drugih motora dvotaktni 125 bez fara i migavaca oskudnog izgleda i male kilaze a oko 35-40 ks to je prva klasa dvotaktni 250 istog izgleda snage izmedji 50-60 konja je druga klasa dvotaktni 500 istog izgleda neverovatne snage je treca klasa i onada su se umesali 4t i sve pobrkali ! u pocetku sam bio tvrdoglavi sremac koga nezanima 4t na zemlji ali kada sam probao predomislio sam se i kupio jedan! nekajem se !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 18, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Već godinam u MXA (Motocross Action) pišu da treba zameniti 450 sa 350. Polovičan uspeh kampanje ukoliko ovo nije prelazno rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...