exman 241 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Pri skidanju zapecenog lezaja ostetio sam i donji zaptivac osovine prednje viljuske na Africi. Da li neko zna jesu li lezajevi za RD03 isti kao na RD04 i RD07 odnosno: ja na RD03 imam konusne NACHI lezajeve a mislim da RD04 ima lezajeve sa kuglicama KOYO. Posto su ovi drugi upola jeftiniji i unutrasnji precnik je isti, mozda.. Takodje moram da nabavim novi donji zaptivac, po mom saznanju, mogu ga naruciti u CENTRU S i dobiti u drugoj polovini januara, sto znaci NISTA OD BJ DEDA MRAZA.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto treba da narucis, naruci od Saleta iz Trestenika, dobices mnogo brze i sto je vaznije, dosta jeftinije nego u CentruS. Potrezi broj po forumu. Sve dimenzije lezajeva imas u temi o Africi, potrazi i to (hint: dugme PRETRAGA za sve) EDIT: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14140.msg208866#msg208866 Sale Trstenik: 063/8359740 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna moze li se upotrebiti KOYO 2647-1 (kuglicni) umesto NACHI 32005/26 (konusni valjci). Nasao sam i jedne i druge ali je cena zdravo razlicita. Takodje ne znam kako izvaditi spoljne solje starih lagera iz kucista osovine. Posto sam prilikom skidanja donjeg lezaja upropastio i donji dust seal, gde se to nabavlja (u Centru S moze - krajem januara)? Kad sam vec u radnji, da pitam i kako da znam u kakvom su stanju lezajevi tockova, a da ne moram da ih vadim? Pretrazivao sam dosadasnje tekstove, ali ovo ne nadjoh. Tek se zalecem, unapred hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...