sparco 149 Napisano Februar 10, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e ovoga cu k po kisi vozit,inace bi poodavno otisao po to vjeruj mi,znas da mi pamet ne smeta ali 180 ks je previse za ovo vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 10, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapa da mi opet promašiš skretanje i uletiš u Gospiæ sa divnom registracijom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 10, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ovoga cu k po kisi vozit' date='inace bi poodavno otisao po to vjeruj mi,znas da mi pamet ne smeta ali 180 ks je previse za ovo vrijeme[/quote'] Ja sam cuo da su ga restriktovali na 34 cim su culi da ces ti da ga vozis, da Vectre ne bi postale ugrozena vrsta kroz PG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 11, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan bananamen ne pametuj bez mene he3heheheheheheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 11, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 11, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan totalni off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 11, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan F650 je star motor. Jeste legenda, jeste BMW ali je bre mator, a i cena mu je daaaaaleko od realne. Iz razgovora sa tobom ipak ne verujem da ces ici na put oko sveta sa njim da bi ti se isplatila njegova pouzdanost i robusnost, a u svim ostalim stvarima su V-strom i Versys ispred njega. Od ove sezone postoji zamena, tj. novi model, tj. tri nova modela, doduse malo su 'uze opredeljeni' od F650, jer ce postojati soft supermoto, enduro i scrambler varijanta. Zaboravi na ovaj motor, ako kupujes novu masinu. my 2 cents Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Februar 11, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Cao Perune. Nisi pao sa zice ? Ma gledao sam Stroma i nije mi ono zgodan , ja sam nizi i to mi je prvi veci motor pa ne znam kako bih se izborio sa njim . S druge strane Versys mi deluje zgodan ali previsok i nije ni malo za off-road, a BMW kao ono TO JE BAS TO ! Ali skupoooo ! :shock: Kakav ti je utisak u vezi Versysa , objektivno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cao Perune. Nisi pao sa zice ? Ma gledao sam Stroma i nije mi ono zgodan ' date=' ja sam nizi i to mi je prvi veci motor pa ne znam kako bih se izborio sa njim . S druge strane Versys mi deluje zgodan ali previsok i nije ni malo za off-road, a BMW kao ono TO JE BAS TO ! Ali skupoooo ! :shock: Kakav ti je utisak u vezi Versysa , objektivno ?[/quote'] Ja ti onda preporucujem da razmotris XT660R... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 11, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Cao Perune. Nisi pao sa zice ? S druge strane Versys mi deluje zgodan ali previsok i nije ni malo za off-road' date=' a BMW kao ono TO JE BAS TO ! Ali skupoooo ! :shock: Kakav ti je utisak u vezi Versysa , objektivno ?[/quote'] Versys je relativno visok, to je tacno, u voznji se ne primecuje, ali ipak...ja sam oko 185, i taman mi je. Nije za offroad, tu si potpuno u pravu. Za ono za sta meni treba, cini mi se da sam napravio pravi izbor. Za sada sam stvarno prezadovoljan. Pitanje je samo za sta ti treba motor i sta ocekujes od njega. Da li ces i koliko cesto silaziti sa puta? I 9k evra je zaista previse za F650, zaobidji ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Februar 11, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Evo bicu jasniji . Motor mi treba zbog takozvanog FUN efekta koji mi moze pruziti Pogledaj temu: Motor iz snova ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E pa tako reci :kul: Definitivno i iskljucivo BMW F650 GS !!! Odmah zaboravi na sve komentare i pici pravo u prodavnicu! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E pa tako reci :kul: Definitivno i iskljucivo BMW F650 GS !!! Odmah zaboravi na sve komentare i pici pravo u prodavnicu! :wink: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...