kozmo 83 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas pogledaju motor kroz prozor i kazu: "Sve radi, jel' tako? Nisi lud da vozis pokvareno." Ali tehnicki je i kostao simbolicnih 300 din. Nazalost (ili na srecu ludih) ne rade vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Januar 5, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da li su azurirali na ovom sajtu poreze za 2011?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 5, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Da li su azurirali na ovom sajtu poreze za 2011?? Ne,ja sam bas pre 5 min. pogledao za moj motor i izbacilo mi identicnu cifru kao pre nove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li su azurirali na ovom sajtu poreze za 2011?? Ne,ja sam bas pre 5 min. pogledao za moj motor i izbacilo mi identicnu cifru kao pre nove godine. Bilo bi lepo da neko da neki link gde postoji kalkulacija sa novim cenama mada je verovatno isto samo uvecano za onih 3,4k dinara za nove table(prokleti glodari). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Januar 20, 2011 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan citam danas u novinama tehnicki pregled za motore mnogostruko poslupljuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki je prva liga meni samo pogledaju broj motora i broj sasije i to je to, ni migavce, ni svetla ni kocnice, nistaa... samo izvadis 1200din i gotovo Koliko li ce sad da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Neproverena inf. je da ce tehnicki biti 3500 din !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna datum od kad pocinje novi cenovnik, da registrujem motor dok je tehnicki jeftiniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Danas provereno .Nisam mogao da verujem da cu platiti manje nego prosle godine ! http://www.euromaste...stracija-motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 31, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas provereno .Nisam mogao da verujem da cu platiti manje nego prosle godine ! http://www.euromaste...stracija-motora E taj je tek zastareo.... ako proveris videces da je kod njih nova tablica i saobracajna oko 2000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miky 1 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: yamaha yzf-r6 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ne videh da na spisku opština ima Kruševac, a ima neke opštine malo većih od sela. Možda sam prevideo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zvao da se raspitam za registraciju motora do 50cc i dobio inf da se nemora motor registrovati do kraja godine , vec je dovoljno da se uradi tehnicki + osiguranje , sto kosta oko 2000 din Napokon neku lepu vest da cujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 27, 2011 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan kalkulator mi pokazao oko 19269, bilo 19370. Da sam ga registrovao na Cukarici, bilo bi 18600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Maj 14, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZS600, 2001. godište, 95 konja, 599 cc, 20500 tehnički i sve dažbine za registraciju. Na to će ići još 2000 za zeleni karton. Ah da, umalo da zaboravim: mater im! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carpenter 0 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako registracija.rs !!! i njihov kalkulator- izbacuje ! Za Hondu goldwing 1500 ,73kw, god 1998 + table+nova saobraćajna = 25995.00 dinara + provizija banke ili poste za svaku uplatnicu. Sve sa polisom i osiguranjem ! Da li je ovo tačno ?? Drugar mi je reko da je osiguranje+registracija , za takav motor ? Preko 100 000 dinara i nije bio jedini već još isto neki lik ,mi je ispričao priču. Više ljudi nemože registrovati jače motore zbog novog zakona o cenama ,i da su registracije pojačane na preko 1000 € Dali je to tačno pitam vas ! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5932 Napisano Jun 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su podaci sa tog sajta približno tačni, najbolje pitaj Miloša (Agencija GM moto) pa proveri http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61351-gm-moto-agencija-za-registraciju-vozila/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metheny 11 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Juče me je sa sve rotacijom uštopovao vozač Aprilie u plavom samo zbog toga što mi stoje stare tablice na motoru, srećom imam još dva dana do isteka registracije. Očigledno im je to dovoljan signal za zaustavljanje i proveru, pa obratite pažnju Gde da idem za nove tablice, u Ljermontovu ili u opštinski MUP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put kad registrujes ides u Ljermantovu po teblice a posle mozes i u opstinskom MUP-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Danas cujem da je neka devojka registrovala na rate..Na koju foru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Na cekove.Predracun odneses u banku i deponujes cekove u zavisnosti od velicene i broja rata.Mislim da je AIK banka.Jos lakse,odes kod Losmija u GM moto i sve ti objasni :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2096 Napisano Decembar 7, 2012 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan JA RADIM NA TEHNICKOM PREGLEDU I MOGU DA VAM SAMO KAZEM DA SE NE UZDATE 100 POSTO U OVAJ PROGRAM, JER SE TAKSE CESTO SAME MENJAJU, POZIVI NA BROJEVE ZA OPSTINE SU IM TACNI, ALI RACUNI NISU ZA MUP, STIM JOS DA VISE NE POSTOJI EKOLOSKA TAKSA, ADMINISTRATIVNA OD 1400, I JAVNI PUT. A TO STO SAM CUO ZA GOLDWINGA DA JE REGISTRACIJA PREKO 100000 HILJADA SU CISTE GLUPOSTI, AKO SE VIDI DA JE NAJVECI POREZ ZA MOTOR PREKO 1100 KUBIKA IZ OVE GODINE 10000 I POLISA ISTO TOLIKO DOLAZI SE DO CIFRE OD 23000 ZA NAJNOVIJI MOTOR I NAJSNAZNIJI I TAJ IZNOS NE MOZE DA BUDE VECI ZA BILO KOJI DRUGI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako sad, jel ovogodisnja registracija trebala da bude (logicno) jevtinija od proslogodisnje??? Cini mi se da su ukinuli neku taksu od 01 oktobra prosle godine a sad kalkulator pokazuje skoro isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan A šta se dešava sa onim registrovanjem na 6 meseci ili tako nešto? Jel postoji neki zakon ili je to samo bila priča? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...