safet su 155 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan kožna jakna kupljena ove godine i nošena možda 10puta. početkom godine mi je stric iz arizone doneo jaknu(to jest prodao) novu sa protektorima na ledjima laktovima i ramenima i dodatni uložak za zimu!! jakna je extra očuvana nije izgrebana ni ižuljana sve je ok!! nema šanse da ti je zima ili da te vetar produva!! valičina joj je američka 54 ali mislim da je naša 58 jer sam visok 190 i težak (sa stomakom oko95kg) i lepo naleže ništa kratko ili tesno cena bi joj bila 160€!! (inače je kupljena za 399$) ponude možete slati na email ili na 064-243-1070 evo i malo sličica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto kod mene ne otvara slike samo delić,jel do mog komp. ili je nešto sa postom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nešto kod mene ne otvara slike samo delić,jel do mog komp. ili je nešto sa postom? Pokusaj da uradis par puta reload stranice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan niko ni ne kudi ni nehvali ??? ??? ??? skupo ili jeftino ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi je odma pazario ako neode uskoro a bude nekih parica dogovaramo se .Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Decembar 10, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jakna je super ....samo jos i da se ima 160 evropskih nebi razmisljao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da niko neće ni trunku pare zažaliti ako je kupi jer jakna opravdava svoje ime! a gosn. BRANKOBP ako je izistinski zainteresovan za jaknu neka mi se javi preko emaila!! možda se nešto i dogovorimo!! znam da je to puno para za radni narod ali ko voli i hoće imaće ;D ;D pozdrav svima i samo da kažem da nisam žalio kinte ali sam bar osetio čari jakne ;) ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 10, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Jakna sigurno kida, ICON ima odlicne kozne jakne. Tu nema greske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan :( nova cena 150€ ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan e ovako narode ;D 130€ je moja najniža cena može neko da da i više ali i ovu cenu i to do sutra do 19.00 ako nikom netreba ili neće povući ću je iz prodaje jer stvarno ići ispod te cene nema smisla ;) eto pa vi odlučite ;D ;D pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jakna je prodata trenutno drugu sa foruma!!! on će je probati ako mu neodgovara vratiće ja nazad pa će i dalje biti naprodaj ako mu odgovara nikom ništa!! hvala na razumevanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jakna je i dalje aktuelna što znači da je naprodaj!! cena joj je 130€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan evo i nekih dimenzija da bude jasnije ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D dužina rukava 65cm od kragne do dole 72 stomak 118cm ramena 60cm veličina jakne po mom treba da bude skoro ako ne i knap da se vetar nebi provlačio na sve strane i da te utegne da dobiješ neki osećaj sigurnosti!! eto ko ima kožnu jaknu nek i on malo objasni dali sam u pravu ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan zbog hitnosti cena je 120€ i neće više ići dole :'( :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 10.000 dinara!! :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 19, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Nepovoljan trenutak za prodaju. Za te pare to je fantasticna jakna. Jakna, naravno, treba da bude skroz uz telo, a vremenom, kako se lomi, lakse se je pomerati u njoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna provereno dobra meni nažalost mala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan dužina rukava 65cm od kragne do dole 72 stomak 118cm ramena 60cm zamolio bih ljude dobre volje koji hoće da kupe jaknu da se izmere tačno na mere jer će jakna bez mene preći više km ;D ;D stvarno sam izašao u susret ljudima ali najbolje u svemu prodje AKS još jednom molim da se izmerite i to je to!! nisam iz zle namere napisao i nikog neželim da povredim i zezam ali tri puta šaljem i tri puta nije to to.... s poštovanjem celog foruma i članova drugarski pozdrav safet!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jakna je prodata kolegi sa foruma ;D ;D ;D ;D ;D da je nosi sa srećom ;D ;D pozdrav svima i zahvaljujem :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...