Gremlin 24 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupih danas sebi novu igracku: Canon Power Shot G11... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Decembar 8, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi malo sutra. Gde su slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 8, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda da moze sasvim lepo da se zaradi od fotografije. ;D Cestitamo i daj neke fotke da vidimo sta sve moze nova makina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam "probao ozbiljno", uzeh ga tek danas popodne, malo se igram da vidim sta sve moze. Slike uskoro, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 9, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uf... na Unezverijadi smo imali par G9 sa kojima sam bio više nego oduševljen... mogu da zamislim kakav je ovaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Decembar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Greco na ljutoj makini...ma bar da imaš bolji od Zlaje, pa nek' ide život ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te sluzi Srdjoooo...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 9, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meee like !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U firmi gde radim sam upisao nekakav interni kredit koji se naziva "Kasa uzajamne pomoci". Prvo sto cu uraditi na prolece, kad pokupim lovu je da kupim G11. U medjuvremenu Gremline, mogao bi da posaljes nekakvo tvoje vidjenje, opis, nekoliko fotografija. Zanima me koliko dugo mu traje baterija? Sta u slucaju visednevnog putovanja? Male AA sam mogao da punim na motoru preko prikljucka za upaljac. Kako bih to mogao da uradim sa baterijama od G11? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan U firmi gde radim sam upisao nekakav interni kredit koji se naziva "Kasa uzajamne pomoci". Prvo sto cu uraditi na prolece, kad pokupim lovu je da kupim G11. U medjuvremenu Gremline, mogao bi da posaljes nekakvo tvoje vidjenje, opis, nekoliko fotografija. Zanima me koliko dugo mu traje baterija? Sta u slucaju visednevnog putovanja? Male AA sam mogao da punim na motoru preko prikljucka za upaljac. Kako bih to mogao da uradim sa baterijama od G11? Mislim da 2 baterije (ako uzmes i rezervnu, kosta 15-25 Eura) prevazilaze tvoje potrebe za strujom. Baterije mozes da punis preko invertora koji od 12 V pravi 220 V, ali je mnogo lakse da kad sednes negde u kafanu,kafic, ili bilo gde - ukljucis punjac i napunis bateriju dok rucas ili se odmaras. Javljam koliko ce da traje nova baterija, cim je ispraznim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U Kucajskim planinama, gde ja volim da idem na odmor, jedini izvor struje je motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Kucajskim planinama, gde ja volim da idem na odmor, jedini izvor struje je motocikl. Pa ukljucis da se puni dok ides do tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa o tome se radi: za AA baterije imam punjac koji moze da radi na motoru na 12V. G11 ne koristi AA vec se Canon dosetio dodatne love i u njega ugradjuje SVOJU bateriju za koju nemam punjac za 12V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 9, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa o tome se radi: za AA baterije imam punjac koji moze da radi na motoru na 12V. G11 ne koristi AA vec se Canon dosetio dodatne love i u njega ugradjuje SVOJU bateriju za koju nemam punjac za 12V. Siguran sam da postoji i dodatni punjach na 12V negde u Canonovim Akcesoarima .. Probaj da izguglash .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko evo da se ne mucis http://www.amazon.com/REPLACEMENT-BATTERIES-1300MAH-POWERSHOT-PROTECTORS/dp/B002TX0I2G http://www.snapitdigital.com/itemdetail.asp?mod=POPT33 http://www.snapitdigital.com/itemdetail.asp?mod=PONB7LKIT http://www.ebuybatteries.com/product/battery_chargers/Canon/Canon-NB-7L-AC-charger.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih novih zapazanja? Neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih novih zapazanja? Neka slika? Ima, baterija se izpraznila. Trajala je od kad sam kupio aparat do srede, znaci oko 7 dana slikanja i intenzivnog igranja sa aparatom. Trajala bi i duze da nisam drndao u potpunom mraku par sati flash beam. Tako da nema razloga za brigu - sa dve baterije si bezbedan toliko da ne mozes da potrosis svu tu struju. Pa moram da priznam, nemam neke specijalne slike koje mi se svidjaju, vishe sam se igrao i probao aparat. Utisci su odlicni - preporucujem. A do proleca ce i cena verovatno malo da padne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...