PECA BMW 1121 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto stoji u naslovu u pitanju su karburatori i kao sto svi znamo oni su najveci problem i ujedno i 'mozak' nasih ljubimaca. Po raznim temama sam skupljao informacije i iskustva sa ovim karburatorima pa mi je zelja da sve to objedinim u jednu temu. U jednoj temi jedan od clanova foruma je postavijo skeniranu sliku kako stelovati nivo goriva na BING karburatorima i meni je to MNOOGO pomoglo a jos kad bi dobili vise iz te knjige o ovim karburatorima (jer sigurno postoji jos neka dobra caka) jako bi mi znacilo a verujem i mnogima ovde. Nadam se da ce te izaci u susret i rcei svoja iskustva i cake kako ste vi uspeli da nastelujete ove karburatore jer je svako na neki drugi nacin dobijo ono sto nam treba (NPR..neko je skinuo filter i bilo je strava...neko je izvadijo sraf za vazduh i bilo je dobro ..itd). Znaci treba nam : Fabricka tezina plovka Fabricki promeri dizna Kako sinhronizovati karb... Kako ih reparirati Kako ih nastelovati Itd.... Hvala unapred svima i na svakoj pomoci !!!!! Ja konkretno imam sledece karburatore BING 64/32/2030 i nosi ih BMW R65 79' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Decembar 6, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Iskopacemo nesto. Evo za pocetak BING BING Pdf dokumenat o tvom karburatoru. http://www.bingcarburetor.com/bmw/bmw.html Na ovoj stranici mozes da narucis detaljno uputstvo sa svim sitnicama koje te zanimaju (sva moguca podesavanja i popravke) za samo 10USA$ Exploded Views Tuning Tips Tech Tips Altitude Correction Charts Jetting Specs Jet Needle Charts Miscellaneous Recommendations And Tips Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i sliku koja je meni mnogo pomogla a poslao je - nedodjija - u pitanju je jako dobar trik za podesavanje nivoa goriva u loncetu sto je inace JAKOO bitno.. inace kada sam izmerijo tezinu novog ne montiranog plovka bijo je 10grama (ali je malo i pitanje koliko je tacna vaga) stari plovak mi je tezijo 13 grama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo korisnih stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...