nesa71 0 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj Suzuki GS500E,motor je 2000 godiste i registrovan je do marta.Ja sam ga uvezao pre 3 godine sa 8200km,sada na satu ima 18300km.Motor je u odlicnom stanju ima nove michelin gume i nove plocice napred i pozadi.Prvi put je servisiran kod Joce sa karaburme a drugi kod naseg druga Igora XT,on je zamenio ulje i filtere i plocice ,pa mozete i njega da pitate za motor.Znaci motor je spreman za sledecu sezonu i 100po100 je bez ulaganja.e sad,vi se sigurno pitate kad je tako dobar sto ga prodajes.E pa razlog je sledeci,nemam gde da ga drzim vise.Zivim u zgradi na Bezanijskoj kosi i motor mi stoji u ulazu zgrade.Medjutim to verovatno nekoga iritira mada mi nikada niko nista nije rekao i rezultat svega je da mi neko,ne znam ko niti zelim o tome da razmisljam,2x isekao sediste Cena je 1500 evra i ne zanimaju me zamene iz vec poznatih razloga. Kontakt na PM ili tel 063/60-60-94 Pozdrav Nesa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dooooooobaar!Ne spuštaj cenu!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 7, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan greota, ako je samo to razlog jeftinije ti je da presvučeš sedište, izvučeš cc kameru postaviš motor gde se vidi (tj. gde je stalno osvetljeno) i vidi ko je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan greota, ako je samo to razlog jeftinije ti je da presvučeš sedište, izvučeš cc kameru postaviš motor gde se vidi (tj. gde je stalno osvetljeno) i vidi ko je... Jes pa onda mora da ubije komsiju.Ovako proda motor i nastavi da mirno zivi u neznanju i ljubazno se javlja komsijama koji mu sa zagonetno osmehuju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa71 0 Napisano Decembar 11, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHA javio se i bucko koji najbolje zna koliko mi je zao,ali visa sila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa71 0 Napisano Decembar 12, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Prodato,ide lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...