safet su 155 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sat sa lancem i kožnom futrolom koja se kači na kaiš!! nikad nošen a lepo radi i samo da kažem da mu je zaštitno staklo baš od stakla(nije plastika) lepa stvar !!vidi slike cena mu je 1500din(toliko je i mene izašo) a prodajem ga zato što mi stoji u fijoki može i na tel. 064-243-1070 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan evo da ispravim oglas( pošto mi je neko dojavio preko emaila da je trenutno u luisu isti takav sat 11,95€ ali sa brojčanikom sata a moj je u vidu brzinometra) da je ovaj moj sat za članove foruma fix.1200 dinara da ne putuju u austriju po njega!! daklem za članove foruma je 1200 din. hvala i pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan sat je prodat kolegi sa foruma i zahvaljujem administratorima ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...