ratko 1 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem Qingqi qm 250 2005.g presao oko 3500km nije registrovan , motor je odlican i sve fabricki na njemu ,dobio sam ga u zameni i skoro ga nikako ni nevozim ove godine nisam presao 200km sa njim . greh je da ovako lep motor i zimi i leti bude u garazi cena je 1000 evra tel: 062/300-459 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Decembar 7, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi pa zar niko ni kometar neki da da ??? pristojan motor za cenu jednog skutera al izgleda netreba nikom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja vec kupio princa sto nisi ranije oglasio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Decembar 9, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan De si bio pre 2 meseca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Decembar 11, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan jebiga....mislio sam da ga necu ni prodavati jer ne vredi nista t.j za nekog vredi puno jer narod nema novca.tako da je i mene uhvatila kriza sa lovom te sam nazalost prinudjen da ga prodam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima zamena za skuter keeway RY8 50cc uz moju doplatu. Evo i slika samo nije montiran kofer! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Decembar 12, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan nebih prijatelju menjao jer mi je potreban novac,menjao bih ako se ukaze prilika za neki motor po povoljnoj ceni koji bi mozda brze uspeo prodati tako da sto pre dodjem do novca. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan spustam cenu za prepis i registraciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...