Bornslippy 51 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pomoga si mi mnogo jer ako je tako onda cu odma sutra da odem da ga uzmem.Reci jel sa desne strane kad sedis na motoru ili kad ga gledas od napred?Ajde da olaksam jel sa strane koje je menjac ili gde je kocnica?Ovaj je prljav samo sa te strane gde je menjac,a sa druge strane nema ni malo masnoce,a i cilindar nije nigde masan.A ovo sto lupa lupi svaki put kad zaalnasuje.Sto se gasenja tice ovaj se gasio i posle pet minuta rada u leru,a pipnuo sam masinu bila je vruca Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kao i kod auta, strane se posmatraju iz vozacevog ugla, znaci gledaju se kada sedis na motoru, nozna kocnica-desno, saltalica(menjac)-levo. Mozda Nik Gold nije tako gledao ali tako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 298 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas i video motor,poneli akumulator i upalili iz 2 puta (motor je stajao 3 meseca).E sad kada smo skidali plastike video drugar sto je isao sa mnom da ije motor mastan sa desne strane rama i ispod "laznog" rezervara.Predpostavljam da to ulje dolazi iz vazdusnog filtera.Druga stvar motor uopste nece da radi ispod 2000 o/min,znaci cim pustis gas ugasi se.I treca stvar prilikom startovanja cuje se udarac kao da udaris cekicem,da li je bendiks ili sta ja znam. Taj lazni rezervoar je u stvari rezervoar za ulje, pogledaj malo gde tacno ispusta, imas u garazi temu oko servisiranja BMW-a, moze biti da se neko stisao i nije zamenio podlosku kada je menjao ulje! Vazdusni filter je sa druge strane, tj tvoje desne strane gledano kako sedis. Mislim da on ima automatski sauh, barem moj ima tako da po hladnijem vremenu drzi na tih 2000 obrtaja ali i vrlo brzo pada na normalan ler koji treba da bude 1350+100 obrtaja po katalogu a mozes i da pogledas na zadnjoj viljusci na nalepnici pise. ne bi smeo da se gasi ni vruc ni hladan, mislim da su Motoholic i Vladas najkompetentniji oko BMW-a pa priupitaj. Koliko ja znam bendiks se cuje kao krckanje ako nece da ubode, proveri, meni se ne cuje nikakav udarac kada pali a jedna od "mana" mu je frajlauf (poput bendiksa) koji oce da crkne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio da je tu filter.Ne moze da se vidi gde kaplje posto ne curi ulju nigde nego je vise kao zamascena rama sa te strane. Jel moguce da mu ne radi taj automatski saug jer ovaj nece da pali ako mu ne das gas rucno. Kontaktirao sam Motoholica,ali covek je imao pad i verovatno ima precih stvari.Videcu Vladu da navatam da vidim sta on kaze. Bolje da nisam ni isao da vidim motor,nisam mogao nocas da spavam.Razum mi kaze da odustanem od njega,ali srce vuce na propeler.Jednostavno kao sto je neko pisao,kad sam ga video znao sam da je to moj motor. Evo sad i spediter mi poslao sa cenom carine i poreza od 610e,a kad smo se prvi put culi bilo je bice oko 300-400e Prosto nisam pametan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 298 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas najjasnije ali pogledajte kakva je situacija kada skinete filter ulja. Pazi s obzirom na temperaturu vrlo verovatno da jeste moguce da nece da upali bez gasa mada bi kada se zagreje morao da radi na leru koji napisah da je. Uostalom nije motor bas lako voziti ako moras stalno da mu drzis gas. Nezahvalno je da te bilo ko odavde savetuje sta da radis s obzirom da niko nije video motor o kom pricas niti poznaje vlasnika. Na cenu papira dodaj jos 200e registraciju i jos max 200e za servis (ulje, filteri, mozda lanac) i trebalo bi da te pokrpi za sezonu ako su gume ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 7, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Plaćaš to prenaupućenje-ulaz jedno 200e jer ti završava da nemrdaš inače je 50 e + usluga špeditera jedno 100e a ostalo su ti carina i pdv. Ne žuri , sačekaj pa presjeci. Rekoh ti i moj kad je hladan je je htio da se ugasi , normalno kad se malo ugrije radio je kao sat. To ulje sa desne strane sigurno je što se slivalo iz rezervara zbog nekog razloga tipa čep nije dobro bio stegnut . Vidi sam imali koliko ulaganja gume , lanac, lančanici pa vidi đe si . Mene je moj jednom bio prekinuo jer je bio masan sa desne strane poslije zamjene ulja. A stvar je bila da sam usuo više ulja pa je morao negdje da ga izbaci . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 298 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kupi li na kraju ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 24, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne nisam mogao da zavrsim papire ispod 1000e + jos reistracija,a to mi je mnogo za poluispravan motor.Mada gledam oglas motor jos nije prodat vuce me,ali sam sakrio novce da slucajno ne padnem u iskusenje Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...