rboban 1042 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan PANKER mu je presudio...... Bilo je bas zeznuto!!!! Trougao je vec odnesen kod strugara da probusi rupe na stubnoj buslici, pa ga vracam da odmerim visinu volana tj. da odredim koliko cu da skratim nosace... Pa opet strugar pa pojacanje trougla..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da sam pomogao , iskreno smorishe me svi prave jedno te isto maska od brke ili iz luisa i to je to , moze to mnogo bolje Hm, daj neke svoje radove... Evo nesto od prije 3god http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14303.msg193518#msg193518 nema josh uvek slika , do sad sam radio kola ... a ovo od motora shto sam preradjivao nishta nije u naked fazonu , al bice tj radi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Trougao ja NAPOKON stigaO....... Montiran volan za probu visine!!! Ocekujem STRUCNOG saradnika sutra da odredimo tacno koliko da se skrate nosaci.... Sad izgleda kao vozilo auto skole za polaganje A kategorije.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A sad mi treba Vasa pomoc..... Imam prskotinu na prednjoj felni!!!! Bila je malo udarena, bivsi vlasnik je pokusao da vrati i tu je naprslo! Ne siri se, hocu da to uradim.... GDE? I posle te popravke da li ce moci da se radi poliranje ruba felne ili da farbam celu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3344 Napisano Decembar 18, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5486 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Samo odnesi na varenje i nema problema.Ako je majstor iole normalan kad se ispolira nema shanse da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2875 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 2775 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MOTOLINE . Srem.Mitrovica 063 / 538 982 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan @rboban druze ima u grabovcu tip koji var aluminijum i mnogi ga hvale,ako hoces nabavicu broj @ makica lepe su pripreme mada jedna mala primedba,ta zlatna boja u spreju nije bas postojana,najbolje bi bilo da ste uradili metalik zlatnu bazu ,nabacili je i onda preprskali bezbojnim lakom,mada mozete probati na nekom nebitnom komadu da naprskate bezbojni lak u spreju ,mozda nece promeniti nijansu ovog spreja . ps.golem ti auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Decembar 19, 2009 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sine, četvororučica. Hoće li kablovi da dosegnu do novog upravllača ili...? Probaćemo da zavalimo višak delova ovde, ima SVova mnogo više nego kod nas. Samo da prođu Božići i Nove Godine. Jesi li rešio kako će rep da izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Decembar 19, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ako "iskoci"zadnji blatobran..da ga rezervisem!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan A sad mi treba Vasa pomoc..... Imam prskotinu na prednjoj felni!!!! Bila je malo udarena, bivsi vlasnik je pokusao da vrati i tu je naprslo! Ne siri se, hocu da to uradim.... GDE? I posle te popravke da li ce moci da se radi poliranje ruba felne ili da farbam celu???? pazi samo da vidi od kojeg je aluminijuma prvo meni je covek doneo na varenje a kasnije da ispoliram rekao da je felna od magnezijuma ja navario magnezijum a ono doslo do razlike u boji aluminijuma kada sam ispolirao pa sam morao ponovo da obrusim i navarim silicijumski aluminijum ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Decembar 23, 2009 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, nemaš grejanje u garaži ili šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo grejanje vidis da je otoplilo nego ne sme da radi bez mene jer uvek nesto podje naopako pa onda ceka da se ja-glavni majstor javim ;D... Trebalo bi da bude radova za vikend ali oko Plave Ptice jer crna ceka na volan i nikud ne mrda! Ako nastavi ovim tempom zavrsice do jula,ali Boki sve vice 'duga je zima a i tek je pocela'...voli sve na tenane dok bih ja sve za 2 dana zavrsila pa onda pravimo kompromis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Radi se, ali sVe neki radovi kod drugih.... Pa se oduzilo! Nosaci odneseni na skracivanje, pa ce onda na POLIRANJE! Ostatak je WICE vec uradio.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna faza je pojacanje gornjeg trougla, secem na WATER-JET-u dva komada ALU debljine 15mm... Jurim MATERIJAL!!!!! Nosaci su jos jednom prePOLIRANI by WICE i sad su jos bolji!!!!! Pao je izbor prednje maske, ocekujem da stigne polovinom januara, a narucio sam i lancanike (14/46)..... Stare 15/44 ostavljam za kombinacije i rezervu, a kad bude para i NOVI lanac se nabavlja... Odlucio sam se za ACERBIS CYCLOPE koja ima certifikat DOT i AE za ulicnu upotrebu... Ukoliko me ne zadovolji jacinom svetla prepravicemo je na HID varijantu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Posto je oVa prerada u streetfighter dobila i zvanicno ime projekat SWEETFIGHTER, red ja da Vas upoznam malo sa ljudima koji su do sada ucestvovali pored mene: Ekipa sa BJB: MAKICA - sef radionice, pokretac sVih akcija, samo ide i vice GOOOOO!!!! WICE - poliranje i razni radovi, farbanje felni (tek treba).... TOCRANK - podrska i medjunarodna logistika PATAK - teh. podrska alatom i iskustvom NIKOLA1 - povremeni GLAS razuma, sta vam je oVo trebalo, fabricko je NAJbolje..... SERBDUCK - graficko resenje PANKER - nosaci volana, resavanje NEpredvidjenih problema PANTOHOCRATOR - povremeni obilazak, saveti i testiranje zavrsnih gradjevinskih radova!!! POSREDNI SARADNICI: ZELJKO OBR - dostava iz LOUIS-a VIKTOR NS- dostava iz AUNER-a SAVATIC OBR - masinska obrada Alatnica BAROVIC OBR - WATERJET Voleo bih jos nekog u EKIPI sa foruma, iz elektronicarske struke da vidimo da li neke stvari mogu da se odrade....!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan NOVA godina, prvi radovi...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan PODrep definitivno ispada iz kombinacije.... Gubi se prostor za alat, prvu pomoc i moram da izmestam aku i pravim nosac!!! Lepo mu stoji, alii hocu i da bude FUNKCIONALAN!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ugradili smo amortizer (wice i ja), morace par prepravki i dorada da bi bas legao..... Radovi se oduzise, srecom SNEG opet je poceo pa mi je srce na mestu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan WICE pauze koristi za obrazovanje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Naravno kao u svakoj majstorskoj radionici,, dan se zavrsio sa VISKOM delova, i manjkom srafova...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mali VIDEO da se cuje kako zvuci SWEETfighter.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 3, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan UU jbt! ;D ;D ebace ti sunce komsije! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se ubacim u temu! Samo napred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sreca pa se na snimku ne cuje koliko ZAISTA grmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan sreca pa se na snimku ne cuje koliko ZAISTA grmi Malo tise od moje Kawe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...