kepo 4527 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo ti ne vidis dobro? ;D Koji skuter? ;D Jos nesto:vidim da fantaziras da si profesor. ;D ;D Samo treba skole za to..... Opet jedan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemoo 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: bihać-sisak Prijavi odgovor kao problematičan nego bato što ti odluči poslije ovoliko postova ;D P.S---šta god odlučiš ,mi smo odlučni da te odgovorimo od tog ;) ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prpa_zr 1 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ja, kao kolega početnik prozborim koju.. ja imam 2 m i 105kg i za prvi motor sam tražio nešto što mi odgovara prema mojim gabaritima.. nevolja je u tome što je moj budžet bio samo 4000€ (i to jedva). ja sam hteo Stroma ali za te pare nisam mogao da ga nađem jer je prilično noviji model i vlasnici ga cene prilično (što je i razumljivo) posle mnogo vaganja kupio sam TDM 900, slažem se u potpunosti da za prvi motor bude nešto slabije ali meni je recimo KLE bio neudoban a imao sam priliku da kupim jedan sjajan primerak iz 2005. nikako ne bih preporučio 1000 ccm iz više razloga a naročito ne R-a, za to treba iskustva i ja se stvarno divim svima vama koji to vozite. druga stvar, cena registracije je daleko niža za STROM-a nego što je bila za moj motor. a STROM ima sjajan roll-bar koji će ti biti neophodan (makar da se malo osiguraš) jer postoji realna šansa da se nađeš u čudnoj situaciji pa da "ispustiš" motor i malo ojadiš plastiku (ne mora da znači ali meni se desilo posle 3 nedelje) u svako slučaju za 7000€ imaš da biraš šta hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna diskusija o zicanim felnama i tubeles gumama je premestena u zasebnu temu... http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=48187.0 ... pa diskusiju o tome mozete nastaviti tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam ti slicnih gabarita i ganjam TDM 850. To mi je prvi motor i vrlo je vozljiv... ramisli o TDMu posebno 900... za te pare koje ti imas mozes skoro novog da uzmes ako se iscenkas u salonu - na ime krize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je bolji polovan dok se decko ne nauci ;D.A sta ako padne i polomi nove plastike?One su skuplje nego polovne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ma koliko se trudili mi NE mozemo odabrati motor umesto njega...... Mora da razmisli, i proba!!! I niko iz prve nije kupio motor koji mu bas odgovara, a i prohtevi se manjaju vremenom i iskustvom..... Uglavnom mislim da je DRUGA sezona najkriticnija, prvu se svi uce i paze!!! A onda druga opustenije.... Nije PRAVILO, ali vise puta sam se uverio u to.... Puno srece u odabiru, i VOZNJI!!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...