XXXL 645 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Kupio sam skoro kacigu Arai Astro i to bele boje. Uopste mi se ne dopada bela boja i hteo sam da uradim neki airbrush ili da stavim neku foliju sa slikom. Prelistao sam sve teme ovde na forumu koje su se bavile airbrushom ali i dalje mi treba savet Kada bi na samoj kacigi radio airbrush, kacigu bi farbao u drugu boju a voleo bih da ima neku sliku pozadi. Da li neko ima preporuku za majstora koji bi mogao da uradi neki kvalitetan airbrush ? Imam vec ideju za sliku, samo to neko mora da nacrta Koliko bi kostao neki takav ne previse kompleksan zadatak da se uradi airbrushom ? Druga varijanta je da uradim neku sliku na foliji (nesto slicno onim folijama koje se stavljaju na kola, uglavnom firme tim folijama brendiraju svoja vozila i sl) . Da li neko ima predlog/preporuku gde bih mogao za to da se raspitam ? Pitao sam na 2 mesta do sad, nisu bili zainteresovani da rade kacigu zato sto je mala povrsina i nije im bilo isplativo (verovatno ih je i mrzelo da se petljaju sa kacigom ). Ovo sa folijom je jeftinija varijanta a ne znam da li je i losija (ili mozda cak bolja) od airbrusha. Ako neko ima neki koristan savet/predlog neka baci post Ako neko pita sto sam kupio kacigu bele boje ako mi se bela boja ne svidja - zato sto nisam imao bas veliki izbor Hvala unapred na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga izgleda ovako : http://www.bjbikers.com/images/com_adsmanager/ads/2577a.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan imas momaka sto rade airbrush ovde na forumu,idi na pretragu i kucaj AIRBRUSH pa se kod njih raspitaj za cene, a foliju ce retko ko da ti redi jer je mala povrsina ali isto tako budi uporan .Airbrush i folija nemogu da se porede..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan imas momaka sto rade airbrush ovde na forumu,idi na pretragu i kucaj AIRBRUSH pa se kod njih raspitaj za cene, a foliju ce retko ko da ti redi jer je mala povrsina ali isto tako budi uporan .Airbrush i folija nemogu da se porede..... Znam da ima momaka koji rade airbrush i oglasili su se na forumu. Svaki njihov post sam procitao, svaku sliku pogledao, od nekih mi se rad svidja a od nekih ne. Pre nego sto kontaktiram bilo koga, hteo sam da cujem misljenja/savete ljudi koji su vec nesto slicno za sebe radili. Takodje, neki od majstora nisu iz Srbije, neki su prebukirani poslom i ne primaju nove poslove (ili primaju al da bude gotovo tipa na prolece ) i sl. Interesuje me i slanje kacige preko grane, kako to ide, koliko vremena treba da se posalje kaciga, odradi i vrati nazad za SRB (to cu verovatno saznati od coveka kojeg budem odabrao za airbrush al eto, tako neke basic stvari bi voleo da znam mmozda i unapred).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Ma imas kod nas likova sto rade airbrush a ya folije vidi po NS ili BG ili nadji nekog ortaka sto zna lepo da crta a uradi ti neki zanimljiv crtez kao sto rade tetovaze izrezes na papir . odes kod nekog farbara uradi ti prvu ruku jedne boje pa stavis samolepljivi papir.i onda druga boja i onda ako hoces treca i zastitni lak i to je to.\jedan moj ortak je sredio tako kacigu i ispalo vrhunski.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...