floyd 473 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ako se nekom slučajno zapatio po garaži, tavanu, podrumu...hromirani štitnik lanca, eto mu prilike da ga se ratosilja. Štitnik mi treba za Kawu Z1000 Mk2. Pasuje sa većine Z1000 modela sa kraja sedamdesetih i prve polovine osamdesetih godina. Izgleda npr. ovako: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam neki slican aluminijumski, samo nema to urezano z1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan imam neki slican aluminijumski, samo nema to urezano z1000 Može li slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aha...Vidi, to mi ostaje kao rezervna opcija jer, osim što nije hrom, trebalo bi ga i prepravljati da bi se pogodile rupe za šrafove. Kakogod, hvala ti za trud. Ako se nabavka novog, hromiranog, bude ispostavilo ka nemoguća misija - iskontaktiraću te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...