n.boris 1 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan [/b]GILERA RC 125 ENDURO - skoro dzabe Gilera je 1996-to godiste... kod mene je od maja... presla oko 28000-tako pise... 2t 30ks, uz motor ide i kofer, cirada i zadnji paknovi-rezerva. ima kick i elektro starter, potrosnja oko 5,5 6l goriva, potrebno je u skorije vreme zameniti zadnu gumu i lanac mada je jos ok. radjena je generalna pre ne punih 1000km. Sipano Motul 2t ulje. Motor ide odlicno i idealan je za pocetnike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neki komentar barem... ode mi oglas na 160-u stranu :- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa ovim mozes komotno oko sveta!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan naravno!!!... samo mi treba kombi u koji ce stati motor... da ga preveze okolo... P.S. nova slika sluzi u cisto komercijalne svrhe atraktivnosti oglasa (nije na prodaju)... mozda i jeste ali ja ne znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan posto sebi gledam motor za pochetnika reci mi koja joj je nosivost i zanima me cena ako nije prodata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posto sebi gledam motor za pochetnika a dok ne nadjes motor ti vozi ovako to je samo da mu oglas ne ode na 160-tu stranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan posto sebi gledam motor za pochetnika a dok ne nadjes motor ti vozi ovako gde su sad oni admini sa komentarima offtopicharenje itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 25, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan motor je prodat (meni) tako da... lockuj te to ili sta vec..jos sam ga ja sredio bas juce nesto farbao i mislim da mu presvucem sediste u crno i farbam ram u crno..uff...kako ce da bude dobro.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...