Dutchman 114 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi ram od honde sa papirima cb ili cbr nebitno godishte idealno bi bilo shto jeftinije a da je deltabox , al moze i gvozdjurija lakshe se secka i vari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 29, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Зар deltabox рам није Џамахиријино дело? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jeste , ali se odnosi na alu ram ... bar tako meni ushlo u uvo .. ko digitron umesto kalkulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan domaci ... moze i havarisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan cbr 600! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan jel ti treba cbx 550, papiri su na moje ime, imam i celo brdo delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi? Odustao si od sklapanja CBX-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi? Odustao si od sklapanja CBX-a? neznam ni sam, popizdecu zbog njega, da nisam slupao pre par nedelja auto uzeobih ceo mator, po principu pali radi ide, al ovako, eto hiljadarke u troskove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 7, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Suzukija 600F ali nemam papire, ram je celican pa mozes da ga seces i varis koliko ti je volja, dao bi za 100e sa sve zadnjom viljuskom i amortizerom. A imam i od Yamahe R1 ram sa trouglovima ali je malo ostecen, nema konstrukciju repa, njega cu dati i za manje od 100e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam reshio sve sa havarisanim ... samo da se vratim pa da zavrshavamo kombinacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...