Gile_Extremeboy 7915 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce??! Nigde ziva Tenera po oglasima.. ??? Auuu.. Ako ima pak neko da prodaje svoje cedo nek postavi svoje ponude ovde i SLIKE ! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm... sorry, moraćeš iz uvoza da kupiš ;D ;D ;D domaće imaš samo afrike : ps. Sorry bilo je jače od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 26, 2009 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trazio i uzeo iz uvoza jedan lep primerak.... Jos sam da ga ocarinim, al mismlim da ce to sacekati prolece! Toplo preporucujem iz uvoza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovu, deluje mi interesantno... http://www.mojauto.rs/polovni-auto/409267 Deluje očuvano, ima kofer, verovatno ima i kofere sa strane (ima nosače) ... otkud znam, vredi pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna. Mislim da Gavrolini prodaje. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45086.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ima i to dobra 2000 eur, na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3226 Napisano Novembar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovu, deluje mi interesantno... http://www.mojauto.rs/polovni-auto/409267 Deluje očuvano, ima kofer, verovatno ima i kofere sa strane (ima nosače) ... otkud znam, vredi pogledati Ova mi je najlepsa od ponudjenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 27, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa onom Elvisovom? Jel prodade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 27, 2009 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo ova, ista ko moja! http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=46398&trazi=1&ur=1&model=58&tip=xtz&m=Yamaha-XTZ-750-Super-Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hm "dobre" cene imaju ovi magarici.. jos kad bi bili i neki pred-praznicni popusti za druga forumasa bilo bi lepo ;D Gavrolinijeva je zakon ali i kosta, tvrd je on kamen.. :-\ ali videcemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 27, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne pitas Gremlina, mislim da mu vise ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne pitas Gremlina, mislim da mu vise ne treba Gremlinova nije super tenera već obična XTZ 660 tenere ;) A mislim da bi je prodao, pa vidi raspitaj se u extra je stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da Tenera je na prodaju, nego ne stignem da postavim oglas. Gile imas PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gremline daj slikaj je pa postavi tu slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...