panza 30 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Evo da se pretstavim! Ja sam Siladji Janos, iz Bajmoka sam, to je jedno malo mesto pokraj Subotice. Imam 52 godine i baykers sam od 16 godine. Imam YAMAHU XJ 600 diversion. S vremana na vreme obilazim moto skupove koji nisu jako udaljeni, zbog prirode posla nisam u mogucnosti da idem na duze relacije. Za prvo upoznavanje bi to bilo to. Prijateljski pozdrav svima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Oozdrav za Janosa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sia Janos.Cika Broco iz CACKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki91 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd-Cerak Motocikl: Suzuki dr125sm Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...