Jump to content

Moto Zajednica

Izduvni sistemi raznih proizvodjaca

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

pitanje za sve vas iz Otadzbine sta fali nasim(iz Srbije) proizvodjacima auspuha?

Fali im sto su za priblizan ili jednak kvalitet (mislim na Roberta iz Ade) duplo ili troduplo jeftiniji od stranih. ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4483 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

pitanje za sve vas iz Otadzbine sta fali nasim(iz Srbije) proizvodjacima auspuha?

Fali im sto su za priblizan ili jednak kvalitet (mislim na Roberta iz Ade) duplo ili troduplo jeftiniji od stranih. ;D

Hvasla Cika Kure ;D

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

skolovanje i pare za raznorazne aparature,,,,lako je napraviti auspluh da larma,,,treba ga napraviti da ima odredjen ton zvuka,da ima odredjenu temperaturu  zbog snage motora i dodavanje iste,,da ima odredjeni vrtlog gasova zbog pucanja kada otpustis gas,

i jos mnogo toga...

a da LARMA  i da se cuje nije problem napraviti,,,i kopirati. :)

to sve sto si pomenuo gore nema veze sa auapuhom.Kad stavis Akrapovica ili Arrow ili pak ovaj nas iz Subotice ili Sombora (gde se vec radi) pucanje i zvuk ce i dalje da ostanu ako se ne nasteluje motor za taj auspuh.

Jesili ti onaj koji je prepavljao motor da radi na plin?Ako jesi zasto si koristio domace kompnenete,a ne strane kad su tako bolje?

da ja sam taj.i nisam koristio domace komponente nego strane. :)domace komponente ne postoje.... ;) ;) ;)

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

ma ne radi se u ovoj temi ko je kakav proizvod naparavio i koliko kosta nego koji od njih  ima najbolji zvuk odnosno ton a ne koliko se dere i larma

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Sachs Mad Ass 125

O

ma ne radi se u ovoj temi ko je kakav proizvod naparavio i koliko kosta nego koji od njih   ima najbolji zvuk odnosno ton a ne koliko se dere i larma

Upravo tako sam i ja shvatio temu koju si postavio. Zato sam i glasao za Yoshimuru, zbog zvuka. Da bi doneli sud koji auspuh je najbolji treba uporediti teh. karakteristike ( tabela snage i obrtnog momenta, tezina, gabariti, materijal od kog su izradeni, cena itd. )

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Naravno da se i u Srbiji moze napraviti dobar izduv.

Lepa tema za razbibrigu i gledanj-slusanje klipova. Samo cini mi se da je Suzuki los izbor

za moj ukus jer ima sa svakim loncem "sitan" zvuk .Za razliku od njega Kawasaki kakav god bio

to cini mnogo "ozbiljnije " i to bas kao ovaj koji je bas ustelovan ili sta vec ...za mene savrseno,

bar u leru !  ;)

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

Naravno da se i u Srbiji moze napraviti dobar izduv.

Lepa tema za razbibrigu i gledanj-slusanje klipova. Samo cini mi se da je Suzuki los izbor

za moj ukus jer ima sa svakim loncem "sitan" zvuk .Za razliku od njega Kawasaki kakav god bio

to cini mnogo "ozbiljnije " i to bas kao ovaj koji je bas ustelovan ili sta vec ...za mene savrseno,

bar u leru !  ;)

u potpunosti se slazem sa tobom da je na kawasakijevim modelima pa cak i nekim hondinim mnogo bolji zvuk nego na suzukiju gsx-r

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja