sasa umag 11 Napisano Novembar 25, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Evo,vratio se iz Slovenije,montirao nove gume i kupio set za krpanje guma Kaze,neki novi Americki proizvod Nije ni skup,30€ a cini mi se jako zanimljiv U kompletu je mini kompresor sa kojim se dobiju razni kablovi Jedni su koji se spajaju na stezanje na akumulator,drugi idu u upaljac,a treci na kleme,pa kako kome pase. Sprej,pjena,neznam sta je koji nema rok trajanja dok je zatvoren a kada se aktivira u probusenu gumu traje dvije godine,naravno to garantiraju U kompletu je i jedan mali dodatak koji se navrne u ventil pa pokazuje pritisak gume a sve to upakirano u jednu torbicu,malo i lagano. Nadam se da nece trebati ali neka se nadje E,da ,kazu da je ovo nesto novo i da nije kao oni obicni sprejevi,da nista ne ostecuju i da je stvar do 00 Evo linka... http://www.slime.com/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sale koliko sam razumeo taj kit funkcionise za tubeles i unutrasnje gume? http://www.nakupovanje.net/kit-za-krpanje-motornih-pnevmatik-slime-pr-1174605 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Benjamin i ja smo narucili ovaj set za krpljenje tubeless guma: http://www.stopngo.com/motorcycle.asp#tireplugger Takodje, imaju jako dobar kompresor CYCLE PUMP, ali je 100 $... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 25, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sale koliko sam razumeo taj kit funkcionise za tubeles i unutrasnje gume? http://www.nakupovanje.net/kit-za-krpanje-motornih-pnevmatik-slime-pr-1174605 tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 25, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Benjamin i ja smo narucili ovaj set za krpljenje tubeless guma: http://www.stopngo.com/motorcycle.asp#tireplugger Takodje, imaju jako dobar kompresor CYCLE PUMP, ali je 100 $... ovaj nema krpanje,samo izvadis cavao,saraf,sta vec,ispraznis tekucinu u gumu i napumpas sa kompresorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Benjamin i ja smo narucili ovaj set za krpljenje tubeless guma: http://www.stopngo.com/motorcycle.asp#tireplugger Takodje, imaju jako dobar kompresor CYCLE PUMP, ali je 100 $... ovaj nema krpanje,samo izvadis cavao,saraf,sta vec,ispraznis tekucinu u gumu i napumpas sa kompresorom A jel to kao klasican sprej za tubeless gume, ili je nesto novo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A jel to kao klasican sprej za tubeless gume, ili je nesto novo ? E,da ,kazu da je ovo nesto novo i da nije kao oni obicni sprejevi,da nista ne ostecuju i da je stvar do 00 : ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel to kao klasican sprej za tubeless gume, ili je nesto novo ? E,da ,kazu da je ovo nesto novo i da nije kao oni obicni sprejevi,da nista ne ostecuju i da je stvar do 00 : ;D ;D ;D Dobro, dobro...prevideo sam taj zadnji red... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi moglo da se nadje i u Novom Sadu jer jedna vulkanizerska radnja uvoznik za slime proizvoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam negde na netu da se moze naci u Tigrovim radnjama ali nisam stigao da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam negde na netu da se moze naci u Tigrovim radnjama ali nisam stigao da proverim. da u Tigar radnja,imaju sprejeve,pene i ostalu Slime hemiju za sva prevozna vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam negde na netu da se moze naci u Tigrovim radnjama ali nisam stigao da proverim. Da, ima u Tigrovim radnjama, kupio sam proletos kod mene u provinciji. Kompresor sa priključcima za napajanje kako je sasaumag naveo, mini merač pritiska i TO za unutrašnje gume, ima i za tubeles. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 26, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan e,bas taj,jesi ga probao ili je jos u "rezervi"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1851 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan dve stvari, na koje nisam dobio odgovor kod generalnog uvoznika ove stvari.....čim jih dobijem, stavljam do znanja. Bila su to dva obična pitanjca... 1. dali sme taj proizvod da se koristi kod motocikala, koji imaju RDC (sistem za nodzor pritiska u gumama), obično svi noviji BMW-ji 2. dali se sme to sredstvo preventivno sipati u gumu? kako to utiče na centriranu gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam negde na netu da se moze naci u Tigrovim radnjama ali nisam stigao da proverim. Da, ima u Tigrovim radnjama, kupio sam proletos kod mene u provinciji. Kompresor sa priključcima za napajanje kako je sasaumag naveo, mini merač pritiska i TO za unutrašnje gume, ima i za tubeles. A koilko to parica kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan e,bas taj,jesi ga probao ili je jos u "rezervi"? Srećom još je u " rezervi " A koilko to parica kostalo? Mislim da je bilo oko 2.500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bane jel ta flasica doza za 1 gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Bane jel ta flasica doza za 1 gumu? Da, doza je za jednu gumu. U zavisnosti od veličine gume, da li je za bicikl, motor ili auto različite su vleičine flašica. Rok trajanja je neograničen dok se ne otvori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Bane jel ta flasica doza za 1 gumu? Da, doza je za jednu gumu. U zavisnosti od veličine gume, da li je za bicikl, motor ili auto različite su vleičine flašica. Rok trajanja je neograničen dok se ne otvori. A kasnije samo dokupljujes bocicu, jer kompresor ostaje, sta ce ti vise komada? Ako je tako, posto je onda bocica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Komresor je posebno kupljen, nije bio u kompletu. Pogledaću ako ima još u prodavnici kolika je cena flašice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1851 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan dve stvari, na koje nisam dobio odgovor kod generalnog uvoznika ove stvari.....čim jih dobijem, stavljam do znanja. Bila su to dva obična pitanjca... 1. dali sme taj proizvod da se koristi kod motocikala, koji imaju RDC (sistem za nodzor pritiska u gumama), obično svi noviji BMW-ji 2. dali se sme to sredstvo preventivno sipati u gumu? kako to utiče na centriranu gumu? evo najnovije informacije..... 1.taj proizvod može da se koristi sa sistemom za nadzor pritisaka u gumama 2.to sredstvo se može preventivno sipati u gumu.....prvo stavite gumu,iscentrirate, gumu ispustite, sipate SLIME i opet napumpate gumu....slime po rečima generalnog uvoznika ne utiče na centriranu gumu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan dve stvari, na koje nisam dobio odgovor kod generalnog uvoznika ove stvari.....čim jih dobijem, stavljam do znanja. Bila su to dva obična pitanjca... 1. dali sme taj proizvod da se koristi kod motocikala, koji imaju RDC (sistem za nodzor pritiska u gumama), obično svi noviji BMW-ji 2. dali se sme to sredstvo preventivno sipati u gumu? kako to utiče na centriranu gumu? evo najnovije informacije..... 1.taj proizvod može da se koristi sa sistemom za nadzor pritisaka u gumama 2.to sredstvo se može preventivno sipati u gumu.....prvo stavite gumu,iscentrirate, gumu ispustite, sipate SLIME i opet napumpate gumu....slime po rečima generalnog uvoznika ne utiče na centriranu gumu..... Nasao sam negde u uputstvima na netu da se preventivno moze koristiti samo kod vozila koji se ne krecu brze od 100Km/h ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1851 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan dve stvari, na koje nisam dobio odgovor kod generalnog uvoznika ove stvari.....čim jih dobijem, stavljam do znanja. Bila su to dva obična pitanjca... 1. dali sme taj proizvod da se koristi kod motocikala, koji imaju RDC (sistem za nodzor pritiska u gumama), obično svi noviji BMW-ji 2. dali se sme to sredstvo preventivno sipati u gumu? kako to utiče na centriranu gumu? evo najnovije informacije..... 1.taj proizvod može da se koristi sa sistemom za nadzor pritisaka u gumama 2.to sredstvo se može preventivno sipati u gumu.....prvo stavite gumu,iscentrirate, gumu ispustite, sipate SLIME i opet napumpate gumu....slime po rečima generalnog uvoznika ne utiče na centriranu gumu..... Nasao sam negde u uputstvima na netu da se preventivno moze koristiti samo kod vozila koji se ne krecu brze od 100Km/h ??? Danas sam razgovarao sa momkom, koji to prodaje i isto tako je motorista....to ograničenje neka bi važilo kada ti probije gumu i masa ti zatvori rupicu. Inače neka bi zapušavao do 6mm veliku rupu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena flasice je letos bila 300 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4329 Napisano Jun 4, 2010 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio komplet u Tvshopu, 2.300 Din al je malo veći kompresor, ima manometar. U Tigru i dalje imaju mali, sad znam kad je čovek sa Pjađo foruma kupio, izašo sa bocom oko 2.800, prodaje se raspar. Stalo meni ispod sedišta u skuter al bi dobrodošao taj manji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...