zarko1983 79 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan meni je ovo extra, od cega je ovaj rep a cini mi se da je menjao i kostur? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je rep od K2 a po ovoj slici deluje mi da kostur nije menjan : http://bikepics.com/pictures/1838070/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...samo da ispratim Bracu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan jao brko sta mi ti radis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan oce li taj K12 majku mu ... daj slike ili nisi ni jedan shraf josh odshrafio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Decembar 21, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom mat crnom jedino boja valja.......Rep je klasično ružan...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Decembar 21, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @speedfreak Daj neku sliku kako su ukloplili onu masku od K1 na SRADA da vidimo kako to izgleda ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan srad sa repom od k1 ali i konstrukcija repa je od k1 mada ne pase direktno ,nego mora malo da se sece-vari i naravno prednji deo od k1 ali donji deo oklopa je od srad ili ovako nesto,motor od k1 1000ccm,ohlins vila i amortizer,braking diskovi,felne sve je ovo ok ali opet ide pitanje zasto ne kupiti odmah k seriju umesto prepravljati srada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se bavim izradom oklopa znam da su rep od K2 dosta njih do sada uzeli koji su montirali na Srada bez zamene i prepravke konstrukcije, jedino sedista treba da se promene koliko ja znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da se prepravlja konstrukcija ako ne zelis ali onda izgleda ruzno,vide se cevi ispod repa,npr ovako, ovde je konstrukcija repa od srada ali je rep od k1,jeste da je podignut ali pogledaj koji je ugao izmedju cevi pod repom rep od sv-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju lepse i tako nego fabricki. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno,meni nije ni srad jako ruzan,samo imam utisak da ga kvari losa sema boja,poneke modele pogotovo crno-crveni i crno-zlatni,moje misljenje,ili sam se ja vec navikao posto imama srada ispocetka sam mrzeo sto ga uopste imam i bio mi je uzasan i rep i predjni deo,ali sto ga vise gledam nekako i nije bas tako ruzan a da menjam i rep i prednji deo malo mi sve gubi neku draz bas tog motora, evo npr aprilia rsv 250 ima slican rep ali je nekako tanji i izduzeniji pa nije tako ruzan kao sto rekoh boja, npr ovaj nije ruzan prednji kraj od k1 sa strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da je malo podpilat rep odozdo i neka interesantna kombinacija boja, izgledao bi puno bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Decembar 22, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cekam sta ce mu sudija reci.Ako mu bude vise od 6mjeseci nista od posla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Decembar 23, 2009 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nešto ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Mart 20, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bataljuj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti njega, resio da radi. :D Ja bas sad usao u kucu, sklapao motor, sutra otvaram temu da vidis kako je ispao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje krme od motora! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa sta je ovo BRACO lepo vreme pocelo a ti krenuo sa radnjom pa kad ce ove musterije da se voze ................. 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Mart 21, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna hoce li da bude naked ili s oklopm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi regulis'o datum na aparatu, mozda bi mi mogli pratiti razvoj. ae rijesi. sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Mart 21, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna hoce li da bude naked ili s oklopm? Oklop bi trebao...gazda neki cudan..malo malo pa u zatvor ;D Kad bi regulis'o datum na aparatu, mozda bi mi mogli pratiti razvoj. ae rijesi. sretno. Boki ovo je pogled u buducnost ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je tako a mozda ce to cudo ici po zemlji ;D ;D(mada tebi ne treba, olako, nista predlagati). Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Mart 23, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jednog ovakvog (znam, znam, nije ista generacija) pa mogu da ga jure samo helikopterom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...