filozof 11 Napisano Novembar 23, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustvo sa ovim modelom? Gde se u BGu kupuju najpovoljnije njihove kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 24, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, preporuke, dobra letnja kaciga, zimi mora podkapa obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, znas li mozda gde se u BGu kupuje povoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 25, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo pogledaj kako sam ja prosao. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38524.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kobra, naučiću jednom i da pretražujem forum. da ne smaram sa temama koje su obrađene, mada ponekad ima i novijih iskustava. . Ja sam je u Izmiru našao bez replike, crna za 107e na sniženju, sada vidim da je to dobra cena. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 26, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kobra, naučiću jednom i da pretražujem forum. da ne smaram sa temama koje su obrađene, mada ponekad ima i novijih iskustava. . Ja sam je u Izmiru našao bez replike, crna za 107e na sniženju, sada vidim da je to dobra cena. . Extra cena, samo je prvo probaj i nek ti bude fes jel ce se posle izvesnog vremena malo razgaziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...