Jump to content

Moto Zajednica

Cimer za garažu- Rakovica

Recommended Posts

• Zainteresovan, 457 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025)

Ja sam iz tih krajeva...Gde tačno je garaža, koja cifra je u pitanju i za koliko motora ima mesta?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Floyd, poslah ti poruku...  ;)

Garažu fizički nisam našao, ono što mi je zamisao je prosečna garaža (15-ak kvm) kakvu sam do skoro najmio, u koju se mogu komotno smestiti dve mašine, alat, oprema, i urediti da bude vrlo funkcionalno, kako je i bilo. Idealno bi bilo da ima i struju i vodu, što je redak slučaj... kako to obično i biva sa idealnim stvarima.

Cene se u ovom kraju drže skoro univerzalno na 50 evra mesečno  :-\ Naravno, svi predlozi su dobrodošli (tipa znam nekoga ko izdaje, da izdaje za manje, da izdaje bolje itd...)

• Drug član, 1901 postova

Ne mogu da verujem da je tako skupo, svakim danom sve vise shvatam prednost kuce `n dvorista

Ako se bas ne snadjete imam ja garazu ali je u Rakovici, blizu manastira da ne stoje motori bas na ulici, mada je to zeznuta stvar bar ja se tripujem ako ostavim motor bilo gde da mi nije na oku

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Ljudi, ja ću ove zime ipak na NBG kod kuma u garaži. Nepotreban mi je trošak da više meseci plaćam a da se ne vozim.

oba tri dana kada bude lepo vreme - otići ću u garažu i provozati se da me mine volja...

A od proleća malo ozbiljnije u potragu za garažom.

@HoochieMan - želim ti da nađeš sutra garažu za 20€ mesečno, a ako slučajno ne nađeš, vidimo se u sličnoj temi na proleće...

@Skyrunner - hvala na ponudi :)

Bio sam van grada par dana, sad sam opet tu. Skyrunner, hvala ti na gestu koji mi je ulepšao dan! Motor mi je već mesec dana konzerviran kod prijatelja u garaži (na drugom kraju grada  :( ), normalno da me hvata kriza.

Iskontaktirao sam se sa Floydom, tražimo. Neće biti ničega za 20 jura  ;) , ali kad se trošak prepolovi neće biti ni mnogo više. Procunjaću sutra oko okretinice gde su ti mehaničari, pa ćemo videti ima li čega tamo.

Našao sam garažu u Rakovici, odličnu, sa vodom i strujom, za 50e, blizu Maxi-ja (tjs picerije Premijer)!

Mislim da je ekstra prilika, iako mi nije skroz blizu. Tražio sam sa Floydom neko vreme aktivno baš na Petlovom Brdu, traženo je toliko za garaže bez struje, za one sa strujom drži uši da ne otpadnu- 80e!!! Možda zaista vredi toliko, a možda je narod postao alav.  Floyd je udomio motor kod prijatelja, isto kao i ja, ali mi se ova prilika zaista dopada. Veličina je standarnda, 15kvm, više nego dovoljno za dva motora- dakle, čekam cimera!

Dobijate me na 063 285 463,

Vlada

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960.

Kome nije daleko ima kod mene garaziranje,20-30e za motor,u zavisnosti dal je samo parkiran ili treba paljenje,sredjivanje itd. ;)

Minimum pristojnosti bi trebalo, kao korektnom kolegi forumašu, da ti nalaže da ne radiš to što radiš. Neka ti je na čast.

Garažu sam danas kaparisao za od nove godine.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja