GARGI73 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: POŽAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/6E/r3A90_10027006840fr106.jpg Planiram da postavim ovakve auspuhe na motoru pa me zanimaju vaša mišljenja i lična iskustva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da neko moze da ti kaze bas za tu varijantu posto, koliko ja znam niiko nije bas to radio. Bitno je da li su te cevi suplje ili ne, posto na ovima koje mislis da seces postoji katalizator! Posle ti sleduje sinhronizacija karba bez vakumiranja (posto za to ne postiji sraf). A najveci problem ce biti spajanje ove dve cevi zbog razlicite duzine izduva!! Ili mislis da radis svaki posebno i da ukines onaj spoj cevi? A o tome vec nemam pojima. Srecno i obavesti nas o rezultatima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GARGI73 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: POŽAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to poteklo otkad sam čuo zvuk jinluna125 sa takvim izduvom .Zvuk je odličan ,ali kako se motor ponaša to je glavno.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ovaj izduv samo nadoveze na vec postojeci izduv,samo skines lonce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi i ja da to vidim i cujem. Gargi gde si to video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan kolko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobi91soko 0 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje na princu prepravio zvuk je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Princu oba auspuha isekao na pola, najeftinije resenje,a zvuk odlican 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GARGI73 0 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: POŽAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Može li neka slika sa idejom ,gde seći ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo, ma od prilike ga roknes samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GARGI73 0 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: POŽAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izglea ,ali kakav je zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 16, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan evo, ma od prilike ga roknes samo I ja planiram ovako da isecem na qm 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izglea ,ali kakav je zvuk! Mnogoo bolji.Ozbiljno.Uradi ovako, bices zadovoljan sto posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan lej palo nekom mozda na pamet da razdvoji auspuhe levo i desno umesto jedan iznad drugog? ako je neko radio bas me interesuje kako je ispalo, a ako nije a nastavi kisa mozda i ja uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo,ako je od neke pomoci,kako sam isekao auspuhe na mom bivsem Jinlunu 150ccm (jednocilindras-chekicara:)Snimano mobilnim,u stvarnosti je zvuk malo dublji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sinisa ako se ne varam Dzaks je razdvajao topove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan ja i drugar smo na njegovoj Visti 150ccm razdvajali jedan levo drugi desno.mi smo zamenili lonce stavili smo lonce od LAVERDE i dobio je dobar zvuk a i izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...