Surb 66 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko moze da doveze polovan motor iz Italije. Ili vec kako da uvezem polovan motor iz italije. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pisano je na forumu, pokusaj da nadjes ili se obrati Davodoff-u, on je skoro uvezao motor iz Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Prisutan! ;D Meni je motor dovezao iz Italije bullet88 (http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=1579),imas broj u potpisu pa ga nazovi,sve pohvale za njega i njegovu poslovnost,sve sto je obecao kad smo se dogovarali je ispostovao i vise bez dodatnih troskova,sve preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prisutan! ;D Nisam ni sumnjao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem samo mi nadji koji motor zelis put do tamo i da ti vrati motor do bara znaci do izlaza iz broda ti je 500e pa ti posle vidi sto ces ja sam Zoran iz Bara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba bilo sta iz italije javise na PP ili na mob 060/5863111. gomilu motora je moj drug dovezao odande. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...