Jump to content

Moto Zajednica

elefant treffen

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
molio bih ako je netko bio prosli vikend na ovom skupu da objavi fotografije i dojmove posto su se meni poremetili planovi za odlazak a jako me zanima kako je bilo

Idi na motosvet.com forum rubrika moto dogotki i imaš tamo temu elefant treffen pa vidi slike ima jih puno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• , 1322 postova
molio bih ako je netko bio prosli vikend na ovom skupu da objavi fotografije i dojmove posto su se meni poremetili planovi za odlazak a jako me zanima kako je bilo

Idi na motosvet.com forum rubrika moto dogotki i imaš tamo temu elefant treffen pa vidi slike ima jih puno.

hvala ali to je od prosle godine,meni treba 2007

• U prolazu, 2 postova

hvala ali to je od prosle godine' date='meni treba 2007[/quote']

Samo ti dobro pogledaj ima i od ovog leta ili idi na Raubritter mk imaju svoju galeriju slika puno.Baš sam juèe bio kod kolege on je bio sa tenerejkom i gledao sam slike,dva engleza voze se goli u èizmama a pada sneg.Mora da je zujalo. :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja