sasa umag 11 Napisano Februar 1, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan molio bih ako je netko bio prosli vikend na ovom skupu da objavi fotografije i dojmove posto su se meni poremetili planovi za odlazak a jako me zanima kako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metal4ever 0 Napisano Februar 2, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Slo Kranj Prijavi odgovor kao problematičan molio bih ako je netko bio prosli vikend na ovom skupu da objavi fotografije i dojmove posto su se meni poremetili planovi za odlazak a jako me zanima kako je bilo Idi na motosvet.com forum rubrika moto dogotki i imaš tamo temu elefant treffen pa vidi slike ima jih puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 2, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan molio bih ako je netko bio prosli vikend na ovom skupu da objavi fotografije i dojmove posto su se meni poremetili planovi za odlazak a jako me zanima kako je bilo Idi na motosvet.com forum rubrika moto dogotki i imaš tamo temu elefant treffen pa vidi slike ima jih puno. hvala ali to je od prosle godine,meni treba 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metal4ever 0 Napisano Februar 7, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Slo Kranj Prijavi odgovor kao problematičan molio bih ako je netko bio prosli vikend na ovom skupu da objavi fotografije i dojmove posto su se meni poremetili planovi za odlazak a jako me zanima kako je bilo Idi na motosvet.com forum rubrika moto dogotki i imaš tamo temu elefant treffen pa vidi slike ima jih puno. hvala ali to je od prosle godine' date='meni treba 2007[/quote'] Samo ti dobro pogledaj ima i od ovog leta ili idi na Raubritter mk imaju svoju galeriju slika puno.Baš sam juèe bio kod kolege on je bio sa tenerejkom i gledao sam slike,dva engleza voze se goli u èizmama a pada sneg.Mora da je zujalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...