dejanica 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da vas pozdravim kao nov clan vozim aprilju 125cm reed rose, vozim je od prilike godinu ipo dana i to sa dozvolom pokusala sam i asvaltu da nanesem teske povrede ali mi nije uspelo, a ja sam dobro prosla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došla! Nadam se da ste i Ti Aprilijica ok?! Samo rolaj i lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, samo laganica,a onaj ko vozi motor i kaže da nikad nije pao taj laže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro ti nama dosla,mislim da sam te video prosle godine na moto skupu u Jagodini iCacku.Vozi i cuvaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima... @djagi bila sam u Jagodini a i u Cacku, evo jedne slicice iz Jagodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla drugarice ovaj, koleginice! pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodoslici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Novembar 20, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica i od mene c ya on the road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Voliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ;D hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, sladak ti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konjanik_Slobode 1 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Prince jl 125-11, Transalp XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla kolegenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica i od mene Smeško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошла! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosla.Pala pa sta,glavu gore a asfalt pod tockove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral1 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Požega, Raška Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i uživaj. Dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan haha... hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako se dele bajkeri. Na one koji su pali i one koji ce tek da padnu.Dobro dosla i srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...