dzolaja 89 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno najozbiljnija kaciga iz kompanije HJC L velicina u pitanju * Integralna kaciga izradjena od 3 sloja super lakog Karbona * "AquaTrans" vadiva i periva i neverovatno udobna unutrašnjost * Aerodinamika testirana u vazdušnom tunelu * "Anti fog" vizir * Zaključavanje vizira * Kopča:2-D Ring * 5 ventilacijonih otvora koji savrseno obavljaju posao ,ispala pri prvom probanju (razbio se maler ) tako da ima par sitnih ogrebotinica pozadi,inace je nova,nije nikada vozena, Uz kacigu se dobija i "Breath guard" cena 260e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 250e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 240e ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 12, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 230e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 220e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jos!!nemoj jos da stajes kriza je!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 200evrica samo da je ne gledam e nize nece ici potpisujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Spusti je jos malo ,nemoj da si na kraj srca.... ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod ovoga sigurno nece ici a garantujem da za ove pare bolje kacige nema Ovo je zimska cena,ako ne ode do proleca cena ide gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djn125 5 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: ZX6R '99 Prijavi odgovor kao problematičan Joj da je M bila bi moja davno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff merkam je od pochetka, i cena je sada super povljna, ali dzaba kad moram i pantalone da kupim i gume.Ali stvarno odlichna kaciga i ko trazhi tako neshto bolje da je kupuje odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna kaciga ja sam je kupio proslog leta i platio oko 400 evra. Vredi svaki evro! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 249 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2dzolaja: na prolece je vec stara 1 godinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 2dzolaja: na prolece je vec stara 1 godinu Ti kupi onda novu za 200e i uzivaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 249 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A za pet godina je nosi na pecanje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Decembar 23, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je extra kaciga.. Imam i ja takvu..i prezadovoljan sam.. vredi i mnogo vise od 200e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je vrh vrhova... Sta reci kad je BEN SPIEZ nosi u superbikeu a sad i u gpu.. Sve pohvale za kacigu. Manjka mi para, inace nebi razmisljao jer sam je licno probao (mislim na taj model). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki mob Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...