Ninja66 2793 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih po nosacu navigacije da je GS-ova ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih po nosacu navigacije da je GS-ova ?! Kasno, kasno....jaga je moja i Bozija... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, jesi je doterao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, jesi je doterao? Vidis da ga nema na forumu, taj se vec vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Doterao odmah danas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je u garazi pa blene u novog mezimca, unece i krevet samo da bi lezao pored nje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Kepo ,sretno i neka te sluzi kao sto je i mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da tri nedelje nece spavati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Novembar 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka je srećan novi Kontinent i ti sa njim, da ga izgustiraš i novi, još bolji da kupiš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prešo i Kepo u šminkere Aj nek je sa srećom, pa postavi neku slidžu , da vidimo to novo mezimče ... nadam se samo da nije iste boje ko bivša Dražina, jeste bila očuvana do jaja, al' mnooogo brate ružnija od 03 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da tri nedelje nece spavati. Koje bre spavanje, ni ja ne bih spavao da sam kući doterao onako lep motor!!! ČESTITAM, Kepo i da te služi bar kao stara Afrika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 24, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko ovde zasluzio jagu onda sam to ja ;D Malo je falilo da od Juniora drpim kes koji se steka za GSR-a, da ne cekam prodaju mog TA nego da zapucam u po noci preko Drine ;D Al ipak, sto zbog Juniora a sto i zbog Kepe, oladio sam malo. I nije mi zao ako je transakcija ovako zavrsena. Kepo, brate nek ti je sa srecom, ti ces to voziti kako treba i gde treba, siguran sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Novembar 24, 2009 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kepo sretno ! Ova kombinacija boja mi se najvise svidja........ Ali,....a bre ljudi, ovo su oglasi, pozdravi i cestitke su na drugom odeljenju. Kepo, zakljucaj temu i hitno otvaraj novu u motorima ili u topicu. Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta da komplikujemo na sto tema ovde ce mo i jagnje da pojedemo, samo da se dogovorimo kada ;D ;D Drugari puno hvala! Juce sam je provozao oko 200 km i utisci su sledeci: Motor sa 100 kuba vise mi je dosta interesantniji za voznju, osecam vecu snagu, i manje se salta u odnosu na 03. Lezanje na asfaltu je mnogo sigurnije i bolje nego kod 03, dosta je trvdja, teza. Nema lelujanje po krivinama! Probao sam i makadama, ali tu je 03 na svome! 03 je laksa, povozitija, mnoooogo bolje upija neravnine..... Putna brzina koju sam ocekivao vecu na 07 nisam dobio. Bukvalno je ista kao na 03!! I tako sve u svemu zadovoljan sam jer sam dobio malo bolji kompromis za asfalt koji ce mi trebati sledece godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Eh moj Kepo, vidis kako si se zajebo, gde bi ti tek bio kraj da si STa kupio ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 24, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce za Kepu . Posto je tema u podforumu prodajem , jel to znaci da je i ova Afrika sada na lageru ? Prijavljujem se za test voznju zajedno sa fotografom ;D . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo druže, neka je sa srećom, da pređeš mnogo kilometara sa novom mezimicom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Novembar 24, 2009 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Reko' ti ja da je svaka afrika ista i da nema poboljsanja sa prelaskom na noviji model, al'ti volis da se sminkerises, pa neka ;D Cestitam ti i ovim putem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce za Kepu . Posto je tema u podforumu prodajem , jel to znaci da je i ova Afrika sada na lageru ? Prijavljujem se za test voznju zajedno sa fotografom ;D . Druze Mikula,pao je sektaski dogovor da se skupi kinta i kupi jedna nepovratna za Tajland, imaces i za sokic usput. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Reko' ti ja da je svaka afrika ista i da nema poboljsanja sa prelaskom na noviji model, al'ti volis da se sminkerises, pa neka ;D Cestitam ti i ovim putem. Znas li da sam na skupu u Umagu imao ubedljivo najsareniji i najstariji motor, od 6000 motora ;D pa reko da se malo utopim u gomilu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo druže, neka je sa srećom, da pređeš mnogo kilometara sa novom mezimicom. Hvala Bane, zabelezi negde u tefter kraj maja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Uteftereno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Znas li da sam na skupu u Umagu imao ubedljivo najsareniji i najstariji motor, od 6000 motora ;D pa reko da se malo utopim u gomilu. bolje da si ga ofarbao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 24, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce za Kepu . Posto je tema u podforumu prodajem , jel to znaci da je i ova Afrika sada na lageru ? Prijavljujem se za test voznju zajedno sa fotografom ;D . Druze Mikula,pao je sektaski dogovor da se skupi kinta i kupi jedna nepovratna za Tajland, imaces i za sokic usput. ;D Nema sanse , jbs sokic . Dok ne izjedem to jagnje ne idem nikuda ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac, bojim se ja da ce to jagnje da preraste u ovcu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...